Cristiano Ronaldo başlattı; futbolcular yalnız bırakmadı! Açık artırma bedelleri deprem bölgesine aktarılacak

Kahramanmaraş depreminin ardından harekete geçen Türkiye ve dünyanın pek çok ülkesindeki yardımseverler, deprem bölgesine yardım ulaştırmak için çeşitli kampanyalar başlattı. Futbol dünyasından önemli bir adım da Cristiano Ronaldo’dan geldi.

Kahramanmaraş merkez üssü olan depremde 10’dan fazla ille birlikte Suriye’de de ciddi yıkımlar meydana geldi. Zor günlerden geçen Türkiye ve Suriye için tek yürek olan dünyanın pek çok bölgesinden arama ve kurtarma timleri, dün itibariyle bölgeye intikal etti. Arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken; Türkiye’nin pek çok ilinden çıkan yardım tırları da bölgeye ulaşmaya başladı. Deprem bölgelerinin yaralarını sarmak isteyen ünlü isimler ise, dünyadaki bağlantılarını kullanarak, çok önemli kaynaklar yaratır hale geldi.

Haluk Levent’in kuruculuğunu üstlendiği yardım platformu AHBAP’ın gerçekleştirdiği yardım kampanyasına çok sayıda ünlü isim bağış yapmaya başlamıştı. Futbolcuların da bağış yaptığı platformun yanı sıra milli futbolcu Merih Demiral’dan gelen başka bir haber, gözlerin yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo’ya dönmesine neden oldu. Şimdilerde İtalya'da Atalanta forması giyen Merih Demiral, daha önce birlikte forma terlettiği Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu bildirdi. Türkiye için yardım girişiminde bulunan ikilinin yardım çağrısı yanıt buldu.

CRİSTİANO RONALDO’NUN İMZALI FORMASI SATIŞA ÇIKTI

Cristiano Ronaldo başlattı; futbolcular yalnız bırakmadı! Açık artırma bedelleri deprem bölgesine aktarılacak

Al Nassr forması giyen yıldız isim Cristiano Ronaldo, Türkiye'ye destek mesajlarını eski takım arkadaşı Merih Demiral üzerinden iletti. İmzalı olan Juventus formasını24 yaşındaki milli oyuncu aracılığıyla satışa çıkaran Cristiano Ronaldo’nun attığı ilk adım, dünyada yankı uyandırdı ve pek çok sporcuya ilham oldu. Merih Demiral, Cristiano Ronaldo ile görüşmesini şu sözler ile duyurdu:

“Az önce Cristiano Ronaldo ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırmayla satışa çıkarıyoruz. Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere bağışlanacaktır.”

YEŞİL SAHANIN YILDIZLARINDAN DESTEK YAĞDI   

Merih Demiral’ın Cristiano Ronaldo ile paylaştığı görüşmenin ardından destekler arka arkaya gelmeye başladı. Yıldız oyuncu Leonardo Bonucci’nin de imzalı formasını satışa çıkardığını duyuran Merih Demiral, paylaşımında; “Şimdi de Juventus futbolcusu Leonardo Bonucci ile konuştum. Üzüntüsünü dile getirdi ve Türkiye'nin, insanımızın yanında olduğunu söyledi. Ayrıca bir imzalı Juventus forması da kendisinin bağışladığını söyledi” ifadelerini kullandı. Merih Demiral’den sonrasında bir paylaşım daha geldi.

Merih Demiral, son olarak Paulo Dybala’nın da imzalı formasını satışa çıkardığını duyurdu. Milli oyuncu, bu bilgiyi ise; “Biraz önce kardeşim Paulo Dybala ile de konuştuk. Arjantin halkı adına duyduğu üzüntüyü ileterek yanımızda olduğunu söyledi. Kendisi de bir forma göndererek açık artırmayla Ahbap'a bağışta bulunulmasını rica etti” ifadeleriyle verdi. Gelirlerin tamamı deprem bölgelerine aktarılacak.

Cristiano Ronaldo başlattı; futbolcular yalnız bırakmadı! Açık artırma bedelleri deprem bölgesine aktarılacak ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo deprem Sosyal Yardım
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.