Coşkun Sabah ile Ahmet Selçuk İlkan İpleri Kopardı! İkili Arasında Neler Oluyor! İşte Tartışma Nedeni

Yılların sanatçısı Coşkun Sabah'ın seslendirmiş olduğu Anılar, Aşk Kitabı, Bir Pazar Günü, Hatıram Olsun, Ne Seninle Ne Sensiz, Tahta Masa, Hayatımın Kadınısın, Düştün Gözümden Artık, Bir Gülü Sevdim gibi çok dinlenilen ve sevilen şarkılarının mucidi diyebileceğimiz isim Ahmet Selçuk İlkan ile fena bozuştular.

Yılların sanatçısı Coşkun Sabah'ın seslendirmiş olduğu Anılar, Aşk Kitabı, Bir Pazar Günü, Hatıram Olsun, Ne Seninle Ne Sensiz, Tahta Masa, Hayatımın Kadınısın, Düştün Gözümden Artık, Bir Gülü Sevdim gibi çok dinlenilen ve sevilen şarkılarının mucidi diyebileceğimiz isim  Ahmet Selçuk İlkan ile fena  bozuştular. İki tarafta birbirine sitem dolu sözler sarf eden açıklamalar yaptılar.

20 Yıldır Onu Uyarmama Rağmen

Ahmet Selçuk İlkan, bir önceki hafta vermiş olduğu röportajda Coşkun Sabah'ın aleyhinde çok çarpıcı çok ses getirecek açıklamalar yapmıştı. Tabiri caiz ise sözünü dudaktan gözünü budaktan esirgemeyen Ahmet Selçuk İlkan, Coşkun Sabah'ın ipini çekmek benim elimde demeye getirdi.

İste İlkan'ın o açıklaması şöyle başlayıp, “20 yıldır onu uyarmama rağmen sahnede adımı anmadı. Şarkılarımda cayma hakkımı kullansam sahneye çıkıp söyleyecek başka şarkısı yok” şeklinde ateş püskürerek son bulmuştu.

Coşkun Sabah ile Ahmet Selçuk İlkan İpleri Kopardı! İkili Arasında Neler Oluyor! İşte Tartışma Nedeni

Tabi Ahmet Selçuk  İlkan'ın bu ateşten toplarına karşılık Coşkun Sabah'a bir cevap hakkı doğdu. İlkan ile aynı sertlikte cümleler kuran Sabah, eski geri bir kenara bırakarak açtı ağzını yumdu gözünü:

"Şiddetle Kınıyorum"

İste Coşkun Sabah tan herkesi şok eden o açıklamanın detayları şu şekilde;

“Çok ayıp, şiddetle kınıyorum. Haberlerde yer almak için bana atılan bir iftira. Siz ne zaman besteci oldunuz da ‘benim şarkım’ diyorsunuz? ‘Benim Şarkım’ diye sadece besteci diyebilir, siz ancak ‘şiirini yazdığım şarkı’ dersiniz. Çok ayıp ve bunun adı nankörlük. Şiddetle kınıyorum. Yıllardır bana böyle fütursuzca saldırıyor.” idi. Uzun yıllar süren bir iş arkadaşlığının sonunu getirecek olan açıklamalar arka arkaya geldi. 

Coşkun Sabah ile Ahmet Selçuk İlkan İpleri Kopardı! İkili Arasında Neler Oluyor! İşte Tartışma Nedeni - Resim : 2

Aslında söz yazarının seslendirmene, seslendirmenin söz yazarına her zaman ihtiyacı vardır. O yüzden en çetin tartışmalar da bile saygı elden dilden bırakılmamalı.

Coşkun Sabah ile Ahmet Selçuk İlkan İpleri Kopardı! İkili Arasında Neler Oluyor! İşte Tartışma Nedeni ile ilgili etiketler coşkun sabah
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.