Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer eleştirilere dayanamadı!

"İlişki Durumum Karışık" adlı diziyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Aybike Esin Tumluer, cinsiyet değiştirme ameliyatının ardından adını da değiştirerek eleştiri oklarının hedefi oldu. Eleştirilere daha fazla dayanamayan Tumluer, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Berk Atan, Eda Ece ve Seren Şirince ile İlişki Durumu Karışık'da rol alan ve Gülendam karakteri ile hafızalara kazınan Aybike Esin Tumluer, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirdi.

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer eleştirilere dayanamadı!

İkinci hamlesini ismini Atlas Karan olarak değiştirmekle yapan Tumluer,  yapılan eleştirilerin dozu kaçınca patladı. 

"BEN BİR SANATÇIYIM HADDİNİZİ BİLİN"

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapan Tumluer, eleştirilere şu sözlerle cevap verdi: "Hakkımdaki varsayımlarınızı kendinize saklayınız. Ben bir sanatçıyım ve sadece işim ile gündeme geliyorum. Bunun dışındaki saçma sapan haberleriniz, yorumlarınız hatta tebrikleriniz umurumda değil. Sınırınızı bilmeniz için karşınızdaki kişinin kim olduğunu hatırlatmak istedim. Haddinizi bilin."

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer eleştirilere dayanamadı! - Resim : 2

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer eleştirilere dayanamadı! ile ilgili etiketler Aybike Esin tumluer cinsiyet değiştirme
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.