CHP'den Haluk Levent'e adaylık teklifi! Haluk Levent Hatay belediye başkan adayı olacak mı?

CHP'nin Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent'e yerel seçimlerde Hatay'ın büyükşehir belediye başkan adayı olması için teklif götürdüğü iddia edildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yönelik istifa çağrıları devam ederken ortaya atılan bir iddia dikkat çekti. 

CHP, HALUK LEVENT'E HATAY ADAYLIĞI TEKLİF ETTİ!

Gazeteci İsmail Saymaz, X hesabından yaptığı bir paylaşımda CHP'nin Haluk Levent'e Hatay için belediye başkan adaylığı teklifi götürdüğünü iddia etti.

CHP'nin Haluk Levent'e teklif götürdüğünü söyleyen İsmail Saymaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Haluk Levent’le konuştum. CHP’nin üç gün önce kendisine Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı teklifi getirdiğini söyledi.

HALUK LEVENT'TEN CHP'YE RET CEVABI!

Haluk Levent'in CHP'nin teklifini kabul etmediğini söyleyen Saymaz, ''Levent, bana şunları anlattı: “AHBAP başkanıyım. Üyelerime ve bizi destekleyen herkese siyaset dışı kalacağıma dair sözüm var diyerek, kabul etmedim.” dedi.

 

CHP'den Haluk Levent'e adaylık teklifi! Haluk Levent Hatay belediye başkan adayı olacak mı? ile ilgili etiketler Özgür Özel Haluk Levent
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.