'Ukrayna limanlarına dökülen mayınlar İstanbul Boğazı ve donanmamız için ciddi tehdit!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Türk Tabipler Birliği'ne ilişkin açıklamalarını, Putin'in hipersonik füzelerden sonra nükleer silahları devreye sokacağı iddialarını, Rus gazetesinin 'yanlışlıkla' paylaştığı hayatını kaybeden Rus askerlerin sayısını, ABD'nin Türkiye'ye, S-400'leri Ukrayna'ya verin, F-35'leri alın' teklifini, Karadeniz’de 'serseri mayın' tehlikesi ile mayınların İstanbul Boğazı’nda yaratacağı tehlikeyi, CHP'lilerin Selahattin Demirtaş açıklamalarını ve 6’lı masanın Ali Babacan ayağının FETÖ’ye selamını tartıştı.

"TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ ELDEN GİDİYOR. EMPERYALİSTLERİN VE İŞ BİRLİKÇİLERİNİN CİRİT ATTIĞI BİR HALE GELDİ"

Ceyhun Bozkurt, "Türk Tabipler Birliği yönetimini ele geçiren bir çekirdek yapı var. Bunu başka sendikalar ve kitle örgütlerinde de görmüştük. TTB'ni artık vatansever hekimler temsil edemeyecek, elden gidiyor. Emperyalistlerin ve iş birlikçilerinin cirit attığı bir hale geldi. Yönetime el konulmalı.

"RUSYA BU SİLAHLARLA SADECE UKRAYNA'YA MESAJ VERMİYOR. BU DÜNYAYA BİR MESAJ"

Rusya köşeye sıkışınca kullanmadı. Ruslar gövde gösterisi yapıyor ve operasyonda kararlılığı ifade ediyorlar. Ukrayna lideri Rusya'ya yalvarıyor. Rusya masaya güçlü oturmak için tüm kozlarını sahaya sürüyor. Rusya bu silahlarla sadece Ukrayna'ya mesaj vermiyor. Bu dünyaya bir mesajdır, 'Etkili silahları devreye sokuyorum, operasyonu tamamlayacağım' mesajıdır. Odessa'yı kuzeyden kuşatmaya başladılar. O çerçevede deyim yerindeyse Ukrayna düştükten sonra verilecek mesaj NATO üyesi doğu bloku ülkeleredir. İçlerinde paralı askerler de olabilir. Ayrılıkçı milislerle ciddi çatışmalar sürüyordu. Türkiye taraf değil, hakem rolü üstleniyorsa bu önemlidir. Birileri Türkiye'yi Rusya ya da başka yapılarla çatıştırmak için garantörlük oyunu kuruyorsa dikkat etmeliyiz.

"SERSERİ MAYINLAR TÜRK DONANMASINI TEHDİT EDİYOR"

Döken hangi ülke ise bunun temizliğini de yapmalı. Koskoca gemiyi yok edebilir, bir an önce harekete geçilmeli. Türk donanmasını tehdit ediyor.

"BU TÜR ÇIKIŞLAR SUNİ TENEFFÜSTÜR, PKK'YI VE SİYASİ AYAĞINI HAYATA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Bu tür çıkışlar suni teneffüstür, PKK'yı ve siyasi ayağını hayata döndürmeye çalışıyorlar. Atatürk ve Cumhuriyet düşmanları 6'lı masada toplandı. Kumpasları da savunuyorlar, Babacan'ın görevi bu. Bu 'Eğer iktidar olursak, kumpas davalarında yargılananları yeniden yargılayacağız' demektir." sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Ukrayna limanlarına dökülen mayınlar İstanbul Boğazı ve donanmamız için ciddi tehdit!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Karadeniz Ukrayna İstanbul Boğazı mayın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.