Çetin Arslan kimdir? HSK üyesi seçilen Prof. Dr. Çetin Arslan kaç yaşında, nereli?

HSK'da boşolan koltuk doldu. Akademisyen kontenjanından bir üyelik için Meclis'teki süreç sona erdi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, HSK yeni üyesi Çetin Arslan kimdir? Prof. Dr. Çetin Arslan kaç yaşında, nereli?

HSK üyesi Çetin Arslan kimdir? HSK üyesi olarak açıklanması sonrasında Çetin Arslan hayatı ve kariyeri araştırılmaya başladı. Peki Çetin Arslan nereli, kaç yaşında? İşte Çetin Arslan hakkında merak edilenler...
 

HSK ÜYESİ ÇETİN ARSLAN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

 Dr. Çetin Arslan kimdir? 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Çetin Arslan 1988 yılında mezun oldu. 1993 yılında yüksek lisansını, 1997 yılında doktorasını tamamladı. 2009 yılında Ceza ve Ceza Muhakemesi alanında doçent, 2014 yılında aynı alanda Profesör ünvanını aldı.
 
Çetin Arslan kimdir? HSK üyesi seçilen Prof. Dr. Çetin Arslan kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Resmi Gazete HSK
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.