Cenazeye alkollü mü gitti? Tuğba Özerk'in menajeri Arsevi Yeter'den şok iddia

Türk pop müzik şarkıcılarından Zeliha Sunal'ın müzisyen eşi Nazmi Sunal geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Nazmi Sunal'ın menajer kızı Arsevi Yeter sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yeter, babasının cenazesine sarhoş gelen bir şarkıcıyla ilişkisini bitirdiğini söyleyince gözler Tuğba Özerk'e çevrildi.

Sanatçı Zeliha Sunal’ın eşi Nazmi Sunal, geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Acı haberi Nazmi Sunal'ın eşi Zeliha Sunal, sosyal medya hesabından duyurmuştu: "Eşimi, en iyi arkadaşımı, davulcumu, Nazmimi kaybettim. Cenazesi yarın (13/11/2022) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak ikindi namazını ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecektir.''

zeliha sunal - nazmi sunal

BU SÖZLER TUĞBA ÖZERK'E Mİ?


Geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren müzisyen Nazmi Sunal'ın menajer kızı Arsevi Yeter, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Arsevi Yeter sosyal medya hesabından "Babamın cenazesine alkollü gelip yaptığı aşırı davranışlar nedeniyle.Gerek hafta sonu sağlığı bahanesi ile işi iptal ettirip yalan söylemesi nedeniyle. Hem mekan çalışanları ve hem müzisyenlerin zor durumda kalmasını sağlaması nedeniyle. Hasta olduğuna üzülürken aynı gece bir gece kulübünde eğlenirken çektiği videoları bana gönderen şarkıcı ile çalışmadığımı bilgilerinize sunarım" açıklaması yaptı.

Bu gelişmelerden sonra Arsevi Yeter'in isim vermeden hedef aldığı kişinin şarkıcı Tuğba Özerk olduğu düşünüldü.

Arsevi Yeter'in bu sözlerinin ardından şarkıcı Tuğba Özerk de Instagram hesabının hikaye bölümünden bir paylaşımda bulundu:

tuğba özerk


Arsevi Yeter, Tuğba Özerk ile çalışıyordu. İkili sosyal medyadan birbirlerini takibi bıraktı, Özerk menajerlik bilgilerini sildi. Özerk, geçtiğimiz aylarda Antalya'da sahnede alkol nedeniyle düşmüş, ardından alkollü olmadığını "hipofiz bezi makroadenomu" hastalığı olduğunu söylemişti.

 

Cenazeye alkollü mü gitti? Tuğba Özerk'in menajeri Arsevi Yeter'den şok iddia ile ilgili etiketler Tuğba Özerk Arsevi Yeter Nazmi Sunal Zeliha Sunal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.