Tuğba Özerk sahneye sarhoş çıktı iddiası... Yere kapaklandı

Yılbaşı gecesi Antalya’da bir otelde konser veren Tuğba Özerk’in izleyenlerinin karşısına sarhoş çıktığı iddia edildi. Sahnede değişik tavırlar sergilerken şarkıyı söylememesi dikkat çeken Özerk, bir ara dengesini kaybederek yere kapaklandı. Ünlü şarkıcı beraberinde vokalini de düşürdü. O anlar mekandaki konukların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Yılbaşı akşamı Antalya'da konser veren Tuğba Özerk'in sahnedeki garip halleri sosyal medyada gündem oldu. Özerk'i dinlemeye giden bir hayranı ise konserde çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak Özerk’in sarhoş bir halde sahneye çıktığını iddia etti. Özerk’in ayrıca sahnede şarkı söylediği esnada hem kendi düşerken hem de vokalini düşürdüğü anlar olay oldu.


ŞARKILARINI OKUYAMADI, AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

2022 yılına birçok ünlü şarkıcı çeşitli mekanlarda sahne alarak 'hoş geldin' derken bunlardan birisi de şarkıcı Tuğba Özerk oldu. Antalya’da lüks bir otelde sahne alan Özerk, özellikle sahnedeki hal ve hareketleri ile dikkatleri üzerinde topladı.

Tuğba Özerk sahneye sarhoş çıktı iddiası... Ayakta bile duramadı

Konser esnasında değişik tavırlarıyla beraber şarkıları da düzgün okuyamadığı gözlemlenen Özerk hakkında bir dinleyici görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, "Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı" iddiasında bulundu.

Geçtiğimiz günler içerisinde Sezen Aksu parçalarından oluşan maxi single çalışmasının çıkışını 'Perişanım Şimdi'yle yapan Özerk, 'Yazık', 'Sorma', 'Yalnızlık Senfonisi' ve 'Güllerim Soldu' eserlerini de yeniden yorumladı.

 

Tuğba Özerk sahneye sarhoş çıktı iddiası... Yere kapaklandı ile ilgili etiketler Tuğba Özerk Konser Yılbaşı 2022 sahne
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.