Çember: Kalpsiz oyuncuları kimler? Çember: Kalpsiz filminin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

Çember: Kalpsiz filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Evren Oğuz'un yapımcılığını gerçekleştirdiği filmin yönetmen koltuğunda ise Abdullah Oğuz oturuyor. Peki Çember: Kalpsiz oyuncuları kimler?

Çember: Kalpsiz filmin oyuncuları ile ilgili detaylar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Çember: Kalpsiz filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Peki Çember: Kalpsiz oyuncuları kimler, konusu nedir?

ÇEMBER: KALPSİZ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Ekibimiz yeni bir cinayeti daha aydınlatmanın peşinde. Kalbi sökülen bir ceset bulunur. Olayın hemen ardından kız kardeş kanlı kıyafetiyle gelip cinayeti kendisinin işlediğini itiraf eder. Katil yoksa kız kardeş mi çıkacak ya da kocası mı? Peki ya öldürülen kişinin kalbi nerede?

ÇEMBER: KALPSİZ FİLMİ OYUNCULARI

Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Barış Bağcı

Çember: Kalpsiz oyuncuları kimler? Çember: Kalpsiz filminin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler çember filmi konusu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.