Sevilen yarışmacı diskalifiye mi oldu?

Masterchef yarışmacısı Cemre Uyanık'ın yarışmadan diskalifiye olduğu iddiası sosyal medyaya damga vurdu.

'MasterChef Türkiye'nin favori yarışmacılarından Cemre Uyanık, sevenlerini endişelendiren bir haberle gündeme geldi.

Sevilen yarışmacı diskalifiye mi oldu?

Instagram hesabından programın orijinal hesabıyla karşılıklı olarak takipleşmeyi bırakan Cemre'nin, yarışmadan ayrıldığı iddia edildi.

Sosyal medya hesabından programı takipten çıkan Cemre'nin, yarışmayla ilgili bütün fotoğraflarını da silmesi dikkat çekti.

Sevilen yarışmacı diskalifiye mi oldu? - Resim : 2

Cemre'nin, Instagram biyografisinde yazan 'MasterChef' yazısını da kaldırması, sevilen ismin yarışmadan diskalifiye olduğu söylentilerini artırdı.

Yarışmayla ilgili tüm gönderilerini silmesinin ardından Amerika'da olduğuna dair paylaşımlar yapan Cemre Uyanık'ın takipçilerinin kafasında soru işaretleri oluşmaya başlarken, 27 yaşındaki isim sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

'BU ARA BİRAZ İŞİME YOĞUNLAŞMAM GEREKİYOR'

Paylaşımında "Elenme falan yok, gençler sakin. Masterchef’ten ibaret değilim. Bundan sonra da bazı şeyler dışında ilgili paylaşım yapmayacağım. Bu ara biraz işime yoğunlaşmam gerekiyor" diyen yarışmacı, bu paylaşımı kısa bir süre içerisinde kaldırdı.

Çekimlerinin iki hafta önceden yapıldığı programda, Cemre'nin, önümüzdeki bölümlerde olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

 

Sevilen yarışmacı diskalifiye mi oldu? ile ilgili etiketler MasterChef Instagram TV8 cemre uyanık diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.