Çatı Katı Aşk 8. bölüm full izle

Çatı Katı Aşk 8. bölüm full izle! Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Çatı Katı Aşk 8. bölümünü full izlemek için tek parça linki haberimizde...

Çatı Katı Aşk 8. bölüm full izle! Başrollerinde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in oynadığı Çatı Katı Aşk dizisinin 8. bölümü 27 Ağustos 2020 Perşembe akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Çatı Katı Aşk son bölümünde; Ayşen’den beklediği cevabı alamayan Ateş, evi terk ettiği esnada Sevda’nın sahte evlilik cüzdanını bulması ile işler iyice sarpa sarmıştır.

ÇATI KATI AŞK 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasemin evden gitmek isteyen Sevda’ya engel olmaya çalışırken ortalığı ayağa kaldırır. Demir’de olaya dahil olurken Sevda, ufakta olsa bir kaza geçirir ve yaralanır. Bu olay sonrasında gençler kendi aralarında Sevda’ya sahip çıkarlar.

Çatı Katı Aşk 8. bölüm full izle

Ateş ise Ayşen’i daha fazla üzmemek adına elinden gelen her şeyi yapar. Kendini arabasına vererek ona bakım yapar ve yarışlardan para kazanma yoluna bakar. Ateş ile Ayşen arasındaki aşk kıvılcımları ufaktan yanmaya başlar. Süheyla ile Şuayip’te internet üzerinden yemek satışlarını arttırmaya bakar.

Süheyla dükkandaki işlere el koyarken Yasemin’de ona rakip olarak antikacının bir bölümünü kafeye çevirmeye karar verir. Yasemin ve Demir bu olayla beraber birbirlerine daha da çok yaklaşır. Her şey sonunda yoluna girmiş ve satışlarda biraz daha artmıştır. Ancak Asaf’ın eline geçen koz bir anda her şeyi kabusa çevirmek için yeterli olmuştur.

ÇATI KATI AŞK 8. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çatı Katı Aşk 8. bölüm full izle ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk Çatı Katı Aşk 8. bölüm Çatı Katı Aşk son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.