Çatı Katı Aşk 7. bölüm full izle

Çatı Katı Aşk 7. bölüm full izle! Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Çatı Katı Aşk 7. bölümünü full izlemek için tek parça linki haberimizde...

Çatı Katı Aşk 7. bölüm full izle! Başrollerinde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in oynadığı Çatı Katı Aşk dizisinin 7. bölümü 20 Ağustos 2020 Perşembe akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Çatı Katı Aşk son bölümünde; Ateş ile Ayşen birbirlerine artık daha çok yaklaşmışlardır. Ayşen ise henüz böyle bir duyguyu ilk kez tattığından henüz farkına varamamıştır.

ÇATI KATI AŞK 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yaşanılan özel anların sonrasında Ayşen duygularını daha fazla gizleyememiştir. Ateş de tüöm bu yaşananlar sonrasında Ayşen’e olan duygularını saklama gereği duymaz. Artık işler daha da karmaşık bir hale gelmiştir.

Çatı Katı Aşk 7. bölüm full izle

Ayşen, Ateş’e aşık odluğunu kabullenmesine rağmen gerçekler ve ailesi yüzünden duygularını saklama kararı alır. Ancak bir karar vermek zorundadır. Demir’in itirafları ile Yasemin’de söylediği yalanların altında kalmış ve oyunu devam ettirmekten vazgeçmiştir.

Ateş ile Ayşen’in birbirlerine daha çok yakınlaşması sonrasında Yasemin’in duyguları da paramparça olmuştur. Evsiz kalmamak adına bir oyuna yelken açan Yasemin artık tek başına kaldığını düşünmektedir. Ve hiç ummadığı bir anda yardımına Demir yetişir.

ÇATI KATI AŞK 7. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çatı Katı Aşk 7. bölüm full izle ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk Çatı Katı Aşk 7. bölüm Çatı Katı Aşk son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.