Çatı Katı Aşk 1. Bölüm izle 9 Temmuz 2020

Çatı Katı Aşk 1. bölüm izle! Çatı Katı Aşk 1. son bölümü 9 Temmuz 2020 tarihli full izle linki tek parça halinde Kanal D'de.

Çatı Katı Aşk 1. bölüm izle! Çatı Katı Aşk 1. son bölümünü 9 Temmuz 2020 tarihinde Kanal D ekranlarından canlı yayınla izleyebilirsiniz.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Çatı Katı Aşk 1. bölüm ile yayında. 9 Temmuz Perşembe akşamında izleyicisi ile buluşacak. Başrollerinde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in oynadığı Çatı Katı Aşk dizisinin canlı yayınını 9 Temmuz akşamında saat 20.00’da Kanal D kanalından izleyebileceksiniz.

ÇATI KATI AŞK 1. BÖLÜM ÖZETİ

Oldukça kıt kanaat geçiren Yılmaz ailesi ekonomik anlamda oldukça kötüye gitmektedir. Bunun için evin çatı katına bir kiracı yerleştirir. Ancak çatı katına asla bekar ve bir öğrenciye kiralanmayacaktır.

Çatı Katı Aşk 1. bölüm izle

Kendisine yeni bir yol çizmek adına Ateş ile ailesine destek olmak adına Yasemin’in yolları kesişecektir. Bunun için ikisi de birlikte çatı katına talip olmuşlardır. Kurallar gereğince ikisi de kiracı olamayacaktır. Bunun için birlikte bir ortaklık kurmaya karar verirler.

ÇATI KATI AŞK 1. BÖLÜM İZLE

Çatı Katı Aşk 1. Bölüm izle 9 Temmuz 2020 ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk Çatı Katı Aşk son bölüm Çatı Katı Aşk Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.