Can Feda filmi nerede çekilmiştir?

Özel Kuvvetler’de görevli askerlerin sınır ötesi operasyonunu konu alan Can Feda filmi 06 Nisan 2018 tarihinde vizyona girmiştir. Can Feda filmi nerede çekilmiştir? Başrol oyuncuları kimdir? Henüz izlememiş olanlar için Can Feda filmi hakkındaki tüm bilgiler haberimizde...

Merak edilen Can Feda filmi 6 Nisan 2018 tarihinde vizyona girmiştir. Savaş-Aksiyon filmi olan Can Feda'nın çekimleri 2017 yılında Eskişehir, Bilecik ve İstanbul'da çekimleri gerçekleştirilmştir.

Can Feda filmi nerede çekilmiştir?

CAN FEDA FİLM KONUSU

Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

Can Feda filmi nerede çekilmiştir? - Resim : 2

CAN FEDA FİLM OYUNCULARI

Yönetmen : Çağatay Tosun

Oyuncular : Kerem Bürsin, Burak Özçivit, Melike İpek Yalova

Yapım Yılı : 2018

Türü : Aksiyon / Savaş

Can Feda filmi nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler can feda oyuncuları kimdir nerede çekilmiş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.