Camdaki Kız'ın Sedat'ı gönlünü güzel spiker Merve Dinçkol'a kaptırdı!

Camdaki Kız dizisinde Sedat rolünü canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’nun gönlünü Kanal D Haber Hafta Sonu programını sunan güzel spiker Merve Dinçkol’a kaptırdı. Doğum günü paylaşımında bulunan Şerifoğlu, sevgilisinin romantik yazısını kendi hesabında paylaşınca romantik aşk ortaya çıkmış oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi oyuncusu ile Kanal D Haber Hafta Sonu programını sunan güzel spikerin buluşması gizli aşkın ortaya çıkmasına sebebiyet verdi. İlk olarak O Ses Türkiye yarışmasıyla dikkat çeken ve sonrasında da Kırmızı Oda dizisinde oyunculuk kariyerinin altına imzasını atan Feyyaz Şerifoğlu son olarak da Camdaki Kız dizisinde Sedat rolünü canlandırdı.

Dizide çapkın bir karakterin altına imzasını atana Şerifoğlu, gerçek hayatta büyük bir aşkın altına imzasını attı. Bir süredir kalbi boş olan Şerifoğlu’nun ünlü spiker Merve Dinçkol ile büyük bir aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı gönlünü güzel spiker Merve Dinçkol'a kaptırdı!

Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol’un aşk paylaşımı sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Kanal D Hafta Sonu Haber’in güzel spikeri Dinçkol sevgilisinin doğum gününü birlikte çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak kutladı.

Dinçkol, "Varlığınla tüm kalbime dokunan benzersiz güzellikte bir ruhsun sen. İyi ki varsın mutlu yılların olsun. Beraber nice ilklere, maceralara, güzel anılara. Seni seviyorum." paylaşımında bulununca Şerifoğlu'ndan "Ben de seni çok..." cevabı geldi.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı gönlünü güzel spiker Merve Dinçkol'a kaptırdı! ile ilgili etiketler feyyaz şerifoğlu merve dinçkol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.