Camdaki Kız'da Hayri'nin Karısı Belirdi! Türkan Karakteri Ona Emanet! İşte Nalan'ın Kuması

Camdaki Kız dizisinde şoför Hayri için heyecanlı bekleyiş devam ederken Türkan rolü için bomba gibi bir isim ön plana çıktı. Hayri’nin karısını canlandıracak olan Türkan karakterinin dizideki rolü ise kuma hayatını ve en önemlisi de Nalan’ı kabullenmesi olacak.

Camdaki Kız dizisi için 2. yeni sezon büyük bir heyecanla beklenirken asıl kahramanlar şoför Hayri ve karısı Türkan’ı kimin canlandıracağı şimdiden merakla beklenir oldu. Nalan’ın aşık olacağı şoför Hayri karakteri için iki önemli isim az da olsa ön planda yer alarak izleyenlerin ilgi odağı haline geldi.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın Sedat ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra aşık olarak ona tutkuyla bağlanacağı şoför Hayri için Burak Deniz ve Cihangir Ceyhun isimleri bir adım önde yer aldı. Ancak asıl mevzu ise daha sonrasında patlak verdi. Hayri’nin karısını kimin oynayacağı…

Camdaki Kız'da Hayri'nin Karısı Belirdi! Türkan Karakteri Ona Emanet! İşte Nalan'ın Kuması

Evli ve 3 çocuk babası olan Hayri’nin köydeki kuma hayatına alışkın olan karısı Türkan’ın kabulleneceği Nalan’ın hayatını alt üst edecek isim için son günlerde kulislerde dolaşan iddialar Serenay Sarıkaya’yı gösterdi. Daha öncesinde Masumlar Apartmanı dizisinde İnci’nin yerine geçmesi beklenen Sarıkaya’nın aslında gizliden gizliye Türkan karakteri için hazırlandığı son gelen iddialar arasında yerini aldı.

İşte Camdaki Kız'da Şoför Hayri'nin Karısı Türkan

Görgülü ve bir o kadar da terbiyeli olan Nalan’ı oldukça çok seven Türkan’da sürekli olan kızlarını alarak O’nun yanına gitmesi ve aslında Hayri’nin de ikisinden de habersiz bir şekilde yaşamına devam etmesi Camdaki Kız dizisinin 2. yeni sezonu için izleyenleri ekran başına kilitleyecek bir hadise olacak.

Camdaki Kız'da Hayri'nin Karısı Belirdi! Türkan Karakteri Ona Emanet! İşte Nalan'ın Kuması - Resim : 2

Serenay Sarıkaya cephesinden henüz Camdaki Kız hakkında net bir açıklama gelmemesi ve diğer dizi tekliflerini geri çevirmesi şimdiden heyecanlı bekleyişin bir parçası olacak gibi. İlerleyen günlerde Hayri’nin kesinleşmesinden sonra karısı Türkan’ın kim tarafından canlandırılacağı da asıl mesela olarak gün yüzüne çıkacak.

Camdaki Kız'da Hayri'nin Karısı Belirdi! Türkan Karakteri Ona Emanet! İşte Nalan'ın Kuması ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Camdaki Kız Hayri Türkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.