Camdaki Kız'da Cana ile Adil Bey'e Feride'den baskın! Korseyi bu kez Adil Bey giyecek esprisi...

Camdaki Kız dizisinde bu sefer ortalık öyle bir karışıyor ki. Camdaki Kız 21. bölüm fragmanında Adil Bey ile Cana arasındaki yakınlaşma Feride’nin kulağına kadar gider ve olanlar olur. Adil Bey için artık işler iyice zora girmiştir.

Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisinin 21. bölüm fragmanı heyecan kasırgası yarattı. Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakteri ile Adil Bey’in gizlice bir restoranda baş başa yemek yemesi ekranlardaki herkesin buz kesmesine neden oldu.

Sedat’ın ilişkisini paramparça eden ve tuzağına bu kez de Adil Bey’i düşürmeyi kafasına koyan Cana bir defa daha skandala imzasını koymuş oldu. Feride için artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı kesinleşirken asıl şok ise bundan sonra geldi.

Camdaki Kız'da Cana ile Adil Bey'e Feride'den baskın! Korseyi bu kez Adil Bey giyecek esprisi...

Adil Bey’in peşinde Cana’nın olduğunun haberini alan Feride nete uğradığını şaşırırken yeni bölümde fırtınalı sahnelerin yaşanacağını da kestirmek pek güç olmayacak. Nalan ile Sedat arasındaki gerilim kaldığı yerden devam ederken asil bombayı ise Cana patlatacak.

Şimdiden Feride’nin Cana’ya nasıl bir karşılık vereceği merakla beklenirken muhteşem bir senaryo için heyecanlı bekleyiş başladı. Sosyal medyada dizinin takipçileri, korseyi bu kez Nalan'ın yerine Adil Bey'in giyeceği yönünde esprili mesajlar paylaşmakta. Çok sarsıcı skandalların yaşanacağı Camdaki Kız’da Muzo’nun kız arkadaş meselesi de bir kez daha gözler önüne serilecek.

Camdaki Kız dizisi 21. bölümü ile 25 Kasım Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında olacak. İşte Camdaki Kız 21. bölüm fragmanı…

Camdaki Kız'da Cana ile Adil Bey'e Feride'den baskın! Korseyi bu kez Adil Bey giyecek esprisi... ile ilgili etiketler Camdaki Kız camdaki kız 21. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.