Camdaki Kız Sedat ile Nalan Gerçekte Cem Uzan ile Alara Zeynep Koçibey Mi? Şaşırtan Benzerlik!

Camdaki Kız Sedat ile Nalan Gerçekte Cem Uzan ile Alara Zeynep Koçibey Mi? Şaşırtan Benzerlik! Kanal D ekranlarında Perşembe akşamı izleyicisi ile buluşan Camdaki Kız dizisinde Sedat ile Nalan'ın hikayesi yeni sezonda da sürüyor. Her hafta heyecan dolu sahneleri olan dizide Sedat ve Nalan'ın gerçekte kim olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre Camdaki kız Sedat ünlü iş adamı Cem Uzan, Nalan ise Alara Zeynep Koçibey.

Camdaki Kız Sedat ile Nalan Gerçekte Cem Uzan ile Alara Zeynep Koçibey Mi? Şaşırtan Benzerlik! Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı Camdaki Kız dizisi bilindiği gibi Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlandı. Dizinin ilk bölümünden itibaren işlenen Sedat ile Nalan'ın hikayesi yeni sezonda da heyecan dolu sahnelere gebe oluyor. Ancak bugün Sedat ile Nalan'ın gerçekte kim oldukları sosyal medyada dile getirildi.

MEĞER CAMDAKİ KIZ SEDAT CEM UZAN'MIŞ!

"Gülseren Budaycıoğlu bildiğiniz üzere kaşesi yüksek bir doktor. Kendisine sosyete psikoloğu bile diyenler var. Camdaki kız dizisinin başrolündeki karakterler Sedat ve Nalan da meğer elit kesimden olan bir çiftmiş.”

Sosyal medyada dillendirilen iddiaya göre babası yokluktan gelerek zengin olan genç Cem Uzan ile daha zengin bir ailenin kızı olan Alara Zeynep Koçibey arasında sözleşmeye dayanan bir evlilik yapılır. Ancak bu evlilikten mutlu olmayan taraflar başka insanlarla birlikte olunca evliliklerini ihmal ederler. Bu durumda Alara Zeynep Koçibey'in şoförü ve korumasına yakınlık duyar.

Cem Uzan'ın Paris'e kaçması ve evlilik sözleşmesinden doğan yükümlüklerini yerine getirmemiş olması Alara Hanımı psikolojik olarak çok yıpratmış. Daha sonrasında ise Gülseren Budayıcıoğlu'ndan destek almaya başlamış. İddialar dizinin izleyicileri ve kitabın okuyucularının merak konusu olurken henüz ismi geçen taraflardan resmi bir açıklama yapılmadı.

 

 

 

Camdaki Kız Sedat ile Nalan Gerçekte Cem Uzan ile Alara Zeynep Koçibey Mi? Şaşırtan Benzerlik! ile ilgili etiketler Kanal D Cem Uzan Burcu Biricik Camdaki Kız camdaki kız sedat camdaki kız nalan feyyaz şerifoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.