Camdaki Kız 66. bölüm fragmanı izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Camdaki Kız 66. bölüm fragmanı ilk sahne yakından takip edilmektedir. Başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan'ın oynadığı Camdaki Kız dizisi son bölümü ile Youtube platformunda yayınlanacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı Camdaki Kız 66. yeni bölüm fragmanı ilk sahne büyük bir merakla beklenmektedir. 19 Ocak akşamında Kanal D yayınlanan Camdaki Kız 65. bölümünün tamamı dizi bitiminde Youtube platformunda yayınlanacaktır.

Camdaki Kız 65. Bölüm Özeti

Olayı büyümeden kapatmak ise yine Muzo’ya kalır. Metin’in itirafı Hafize’yi çok şaşırtır. Nalan, acısını içine gömmeye çalışırken Hayri’den kurtulmanın yollarını arar ama bu o kadar kolay olmayacaktır.

Camdaki Kız 66. bölüm fragmanı

Nalan, Feride’nin öldüğüne inanmakta zorlansa da bir noktada kabul etmek zorunda kalır. Feride’yi kaybetmiş olsa da Feride’nin kendisi için istediklerini yapmak konusunda kararlıdır. Nalan’a en büyük destek yine Muzo’dan gelirken; Hayri, Nalan’dan istediği cevapları alamadıkça sınırları daha da zorlar. Metin ise Nalan’la görüşmeye devam etmeye kararlıdır.

Camdaki Kız 66. bölüm fragmanı ilk sahne dizi bitiminde Youtube platformunda yayınlanacaktır.

Camdaki Kız 66. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.