Camdaki Kız 64. bölüm full izle! 12 Ocak Camdaki Kız tamamı izle

Camdaki Kız 64. bölüm ile Kanal D ekranlarında. Perşembe akşamları yayınlanan sevilen dizi Camdaki Kız, son bölümü ile Youtube platformunda. İşte, Camdaki Kız Kanal D canlı izle linki…

Camdaki Kız 64. bölüm ile 12 Ocak akşamında Kanal D de. Başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Nalan, Feride’nin öldüğüne inanmakta zorlansa da bir noktada kabul etmek zorunda kalır.

Feride’yi kaybetmiş olsa da Feride’nin kendisi için istediklerini yapmak konusunda kararlıdır. Nalan’a en büyük destek yine Muzo’dan gelirken; Hayri, Nalan’dan istediği cevapları alamadıkça sınırları daha da zorlar. Metin ise Nalan’la görüşmeye devam etmeye kararlıdır.

Camdaki Kız 64. Bölüm izle

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Hayri Nalan’a ulaşmak için yeni yollar aramaya devam etti. Nalan ise kendisine gelen gizemli aramaların sahibi ile görüştü. Metin ile Nalan’ın görüştüğüne şahit olan Feride ise tüm gerçekleri Nalan’a itiraf etti. Bu dünyadaki görevinin bittiğine inanan Feride; yaşamına son verdi.

Camdaki Kız 64. Bölüm Full izle

Camdaki Kız 64. bölümünü 12 Ocak Perşembe akşamında saat 20.00’dan Kanal D canlı izle linki ile seyredebilirsiniz. Camdaki Kız son bölümü dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

Camdaki Kız 64. bölüm full izle! 12 Ocak Camdaki Kız tamamı izle ile ilgili etiketler Camdaki Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.