Camdaki Kız 5. bölüm fragmanı izle!

Camdaki Kız 5. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 29 Nisan Perşembe akşamı Kanal D'de yeni bölümü yayınlanan Camdaki Kız bu akşam 4. son bölümü ile ekrana geldi. Nalan'ın hikayesinin anlatıldığı ve başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız 5. bölüm fragman izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren harekete geçti. Her Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan vev her bölümü internet ve sosyal medyada olay olan dizinin takipçileri yine sosyal medyada dizi ile ilgili en çok etkileşimi bu akşam yaptı.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrol oynadığı ve Gülseren budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız 5. bölüm fragmanı haberimizde.

CAMDAKİ KIZ 5. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Camdaki Kız 5. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız 5. bölüm fragmanı camdaki kız yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.