Çağrı Telkıvıran'la aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli'den iddialara yanıt

1995–2011 yılları arasında Eren Talu ile evli olan ve bu evliliğinden Deren Talu ile Derin Talu adında iki kızı bulunan 50 yaşındaki şarkıcı & sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin müzisyen Çağrı Telkıvıran’la sevgili olduğu öne sürülmüştü. Hakkındaki aşk iddialarını yalanlayan Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran’la arkadaş olduklarını söyledi.

Bir dönem Cem Yılmaz'la yaşadığı aşkla magazin basınından adında sıkça söz ettiren 50 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli'nin adı son olarak kendisinden yaşça küçük olan Çağrı Telkıvıran'la aşk dedikodularına karışmıştı.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Aldatmak' dizisinde canlandırdığı boşanma avukatı Elmas Heves karakteriyle izleyici karşısına çıkan Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde Çağrı Telkıvıran'la, Armutlu'da bir mekandan birlikte çıkarken görüntülenmişti.

Çağrı Telkıvıran'la aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli'den iddialara yanıt - Resim : 2

''ÇAĞRI İLE ARKADAŞIZ''

Ünlü şarkıcı, Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık gibi pek çok ünlü isimle çalışan müzisyen Çağrı Telkıvıran'la aşk yaşadığı yönündeki iddialara açıklık getirdi. Çağrı Telkıvıran'la arkadaş olduklarını ifade eden Samyeli, ''Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey yok. Birlikte şarkı yapıyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

 

Çağrı Telkıvıran'la aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli'den iddialara yanıt ile ilgili etiketler Defne Samyeli Çağrı Telkıvıran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.