Defne Samyeli kendisinden yaşça küçük olan Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başladı

Bir dönem Cem Yılmaz'la yaşadığı aşkla gündeme gelen, son olarak adı iş insanı Serdar Bilgili ile aşk dedikodularına karışan 50 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli gönlünü, aranjör, besteci ve söz yazarı Çağrı Telkıvıran'a kaptırdı. Kısa süre önce birliktelik yaşamaya başlayan ikili ilk kez birlikte görüntülendi.

Sunuculuk ve oyunculuktan şarkıcılığa geçerek kariyerinde değişikliğe giden Defne Samyeli özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la ayrıldıktan sonra adı iş insanı Serdar Bilgili ve popçu Sinan Akçıl ile anılan Defne Samyeli aradığı mutluluğu kendisinden yaşça küçük olan Çağrı Telkıvıran'da buldu.

İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER


50 yaşındaki Defne Samyeli, Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık gibi pek çok ünlü isimle çalışan müzisyen Çağrı Telkıvıran'la aşk yaşamaya başladı. 10 gündür birlikte olduğu öğrenilen ikili, dün akşam ilk kez birlikte görüntülendi. 

Defne Samyeli kendisinden yaşça küçük olan Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başladı

ATV ekranlarında yayınlanan 'Aldatmak' dizisinde boşanma avukatı Elmas Heves'i canlandıran Samyeli, daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşayan müzisyen Çağrı Telkıvan ile aşk yaşamaya başladı.


Gazete Magazin'de yer alan habere göre; gönlünü kendisinden yaşça küçük Çağrı Telkıvıran'a kaptıran Samyeli, ilişkisini gizleyemedi. Dün gece Armutlu'da bir mekandan birlikte çıkan ikili, Defne Samyeli'nin arabası ile mekandan ayrılmak istedi. Mekan çıkışı karşılarında basın mensuplarını gören Telkıvıran ve Samyeli, panikledi. Çift, ilişkileriyle ilgili soruları da yanıtsız bıraktı. İkilinin yaklaşık 10 gündür birlikte olduğu ve yakın arkadaşlarının bu ilişkiyi desteklediği öğrenildi.

 

 

Defne Samyeli kendisinden yaşça küçük olan Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başladı ile ilgili etiketler Defne Samyeli Çağrı Telkıvıran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.