Çağla Şimşek Yeni Dizisi Belli Oldu! Kardeşlerim’den Sonra Çok Konuşulacak! Çünkü Diğer Dizilere Hiç Benzemiyor

Kardeşlerim dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Çağla Şimşek yeni bir dizi ile oldukça iddialı bir şekilde ekranlara dönmeyi planlıyor. İddialı bir diziyi daha izleyicilerin beğenisine sunmak için hazırlıklara son hızla devam ediyor.

Kardeşlerim dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Çağla Şimşek yeni bir dizi ile oldukça iddialı bir şekilde ekranlara dönmeyi planlıyor. İddialı bir diziyi daha izleyicilerin beğenisine sunmak için hazırlıklara son  hızla devam ediyor.

Çağla Şimşek Yeni Dizisi Belli Oldu! Kardeşlerim’den Sonra Çok Konuşulacak! Çünkü Diğer Dizilere Hiç Benzemiyor

Yeni dizi NTC Medya imzasını taşıyan bir yapım olacak. Yayınlanacak olan yeni dizinin ismi ise El Kızı olacak. Dizi de başrolleri ise Ege Şaşmaz ve Seda Erginci paylaşacak. Dizinin Muğla da çekileceği de gelen diğer bilgiler arasında yer almaktadır. Dizi ile ilgili yapılacak olan okuma provaları ise çok yakında başlayacak

Dizinin Kadrosu Belirlenmeye Başlandı

Bu kadar iddialı olarak ekranlara gelecek olan dizinin kadrosu artık belirlenmeye başlandı. Çukur dizisinden sonra bu diziye de hayat verecek olan Perihan Savaş oldukça iddialı bir karakter ile birlikte izleyicilerin  karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çağla Şimşek Yeni Dizisi Belli Oldu! Kardeşlerim’den Sonra Çok Konuşulacak! Çünkü Diğer Dizilere Hiç Benzemiyor - Resim : 2

Yönetimini Feride Kaytan yapacak. Kardeşlerim dizinden ayrılan ve burada iddialı bir şekilde geri dönecek olan Çağla Şimşek dahil olan bir diğer isim arasında yer almaktadır. Oyuncu dizide Seher karakterine can verecek.

Bunların yanı sıra dizi içerisinde şu andan anlaşma aşamasına da gelinmiş olan bir diğer isim de Sedef Avcı olmaktadır. Oldukça büyük bir titizlik ve özen ile hazırlanmakta olan El Kızı dizi kadrosuna daha başka yeni isimlerinde katılması beklenen diğer konular arasında yer alır.

Dizinin çekim işlemlerine Ağustos ayının ortası gibi başlanması beklenmektedir. Aynı zaman da dizi için gerekli olan her türlü hazır aşamalarında son aşamaya geçilmiş bulunmakta. Dizi oldukça iddialı bir şekilde izleyici ile buluşmaya hazırlanmaktadır.

Çekimlerine Ağustos ayı içinde başlanması beklenen dizi için hazırlıklar son aşamaya geldi. Büyük bir merak ile beklenmeye devam ediyor.

Çağla Şimşek Yeni Dizisi Belli Oldu! Kardeşlerim’den Sonra Çok Konuşulacak! Çünkü Diğer Dizilere Hiç Benzemiyor ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.