Büşra Pekin büyük sırrını takipçileri ile paylaştı! 15 kiloyu nasıl verdi? İşte mucize diyet…

Ünlü oyuncu Büşra Pekin, geçtiğimiz günlerde uyguladığı zayıflama yöntemini takipçileriyle paylaştı. Bu yöntemle 15 kilo verdi ve fit bir vücuda kavuştu. Haberimizde Büşra Pekin'in kilo verme yöntemini ve uyguladığı diyet ile alakalı bilgileri sizlere aktaracağız.

KETOJENİK DİYET YAPTI!

Büşra Pekin, kilo verme başarısını metabolizmasını ve kalori yakımını hızlandıran düzenli spor faaliyetlerine bağladı. Maden suyu içerek, şekerli ve gazlı içeceklerden kaçınarak sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürdü. Canı tatlı çektiğinde de meyveli yoğurt tüketiyor, abur cuburları diyetinden çıkarıyordu.

Büşra Pekin, kilo verme yolculuğunda ketojenik diyetin çok önemli rol oynadığını da anlattı. Ketojenik diyet, karbonhidrat alımını en aza indiren, yüksek yağ ve protein bazlı bir diyettir. Hızlı kilo vermenin etkili bir yolu olduğu bilinmektedir.

Büşra Pekin'in kilo verme yöntemi, düzenli spor ve sağlıklı beslenmenin kilo vermeye ve fit bir vücuda kavuşmaya nasıl yardımcı olabileceğinin mükemmel bir örneği. Başarı öyküsü, kilo vermek ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek isteyen birçok kişiye ilham kaynağı oluyor.

KETOJENİK DİYETİN YARARLARI

Büşra Pekin büyük sırrını takipçileri ile paylaştı! 15 kiloyu nasıl verdi? İşte mucize diyet…

Yaygın olarak keto olarak bilinen ketojenik diyet, bireylerin kilo vermesine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış düşük karbonhidratlı, yüksek yağlı bir diyettir. Diyet, vücudu enerji üretmek için karbonhidrat kullanmak yerine depolanmış yağı kullandığı bir ketoz durumuna sokarak çalışır. Ketojenik diyetin amacı, vücudu yağ alımını arttırırken karbonhidrat alımını minimuma indirerek yapılan bir ketozis durumuna sokmaktır. Bu durumda vücut, beyin de dahil olmak üzere vücudun enerji ihtiyaçlarını glikoz olmadan besleyebilen ketonlar üretir.

Ketojenik diyet genellikle kilo vermek, kan şekeri seviyelerini kontrol etmek veya epilepsilerini yönetmek isteyen kişiler için önerilir. Ancak, genel sağlığı, bilişsel işlevi iyileştirmek ve çeşitli kronik hastalık riskini azaltmak gibi başka yararları olabileceğini öne süren farklı çalışma ve araştırmalara konu olmuştur. Bununla birlikte, makro besinlerin dikkatli bir şekilde planlanmasını ve izlenmesini gerektirdiğinden, diyetin sürdürülmesinin kolay olmadığına dikkat etmek önemlidir. Bu tür bir diyeti kendi başınıza denemeden önce bir sağlık uzmanına danışmanız gerektiğini unutmayın!

Büşra Pekin büyük sırrını takipçileri ile paylaştı! 15 kiloyu nasıl verdi? İşte mucize diyet… ile ilgili etiketler Büşra Pekin Diyet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.