Büşra Develi ile Cem Aktay aşkı bitti mi? Şaşırtan hamle

Ekranların sevilen ismi 27 yaşındaki oyuncu Büşra Develi, önceki gün yaptığı bir hamle ile kafaları karıştırdı. Güzel oyuncu Büşra Develi, sosyetik sevgilisi Cem Aktay ile birlikte olan fotoğraf karelerini Instagram'dan silerek “Aşk bitti mi?” sorusunu akıllara getirtti.

Sosyetik Caroline Koç'un yeğeni olan Cem Aktay ile yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Büşra Develi'den şok hamle geldi. Burak Deniz'den ayrıldıktan sonra uzun süre kalbini aşka kapatan Büşra Develi, daha sonra Cem Aktay ile aşk yaşamaya başlamıştı.

 Büşra Develi ile Cem Aktay aşkı bitti mi? Şaşırtan hamle

SESSİZ SEDASIZ AYRILDILAR

Saklambaç'tan Deniz Bayar'ın haberine göre; Sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını sık sık sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu, önceki gün Instagram paylaşımlarını silerek kafa karıştırdı. İddialara göre iki ünlü isim, ilişkilerini sessiz sedasız noktalandırdı.

 

 

Büşra Develi ile Cem Aktay aşkı bitti mi? Şaşırtan hamle ile ilgili etiketler Büşra Develi Cem Aktay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.