Burcu Esmersoy'a sosyal medya yasağı! Sebebi anksiyete bozukluğu

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ancak bir süredir uzak kaldığı gözlemlenen Burcu Esmersoy hakkında tüm gerçekler ortaya çıktı. Çocukluk travmaları olan ve düzenli bir şekilde psikolojik destek gören Esmersoy için doktorunun kendisine sosyal medya yasağı getirdiği belirlendi.

Sosyal medyada Instagram’ı aktif kullanan Burcu Esmersoy, deprem felaketinden sonra kayıplara karışmıştı. Depremle ilgili olarak yaptığı 1-2 paylaşım sonrasında sessizliğe bürünen ve ortalardan kaybolan Esmersoy bazı kesimler tarafından eleştiri almıştı.

46 yaşındaki Esmersoy'un sosyal medyaya 'zorunlu' olarak ara verdiği ortaya çıktı. Çocukluk travmaları olan ve düzenli bir şekilde psikolojik destek gördüğünü saklamayan Burcu Esmersoy, depremle ilgili gördüğü paylaşımlar sonrasında ileri derecede anksiyete bozukluğu yaşadığı belirlendi.

Burcu Esmersoy

Güzel sunucunun doktoru da bu sebeple Burcu Esmersoy'a, "Bir süre sosyal medyadan uzak dur" yasağı koydu. Ünlü sunucu, çocukluk döneminde yaşadığı anne ve babasıyla ilgili travmaları nedeniyle düzenli olarak psikolojik destek almakta.

Burcu Esmersoy'a sosyal medya yasağı! Sebebi anksiyete bozukluğu ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.