Burçları bu hafta neler bekliyor? 19-25 Haziran haftası burç yorumları

Merhaba sevgili okurlar, güzel bir hafta olması dileğimle...

Haftaya Pazar sabahı gerçekleşmiş olan Yeniayın yoğun etkileriyle başlıyoruz. Detaylıca yazdığımız Yeniay yazımızı okumadıysanız şayet, lütfen okuyun; çünkü bu 15 gün boyunca etkilerini yoğun olarak hissedeceğiz hayatlarımızda. Neptün kareli İkizler Yeniayı özet olarak, İkizler temasının hakim olduğu her alanda belirsizliklere, yönsüzlüklere, kandırılmaya, hatalara açık bir enerji verirken bizlere, bu konularda dikkatli olmamız adına da uyarıyor. İletişim, ilişkilerimiz, basın-medya, ticari konular, vize-pasaport vb. yurtdışı ve her türlü evrak işlerimiz, anlaşmalarımız vb. konularda hata payını azaltmak adına gözümüzü dört açmalıyız. Kafamız sisli, algımız bulanık, ruhen melankolik ama belki bir o kadar da derinleşmiş hissetmemiz normal. Fiziki enerjimiz de düşmüş olabilir. Rüyalar, sezgiler aktif çalışabilir. Yaratıcılığımız artacaktır. Sanatsal çalışmalar için uygun zamanlar. Düşünerek konuşulması, ardını arkasını görmeden kesin hükümlere varılmaması gereken, netliğin olmadığı zamanlar. Zehirlenmelere, alerjilere açık olacağımız günler. Kendimizi adadığımız alanlarda, kendi hakkımıza girmeyecek dengeyi oluşturmamız gereken bir sürece de girmiş bulunuyoruz Satürn retrosu ile. Adeta bir ödev gibi önümüzde olacak bu konu da Kasım'ın ilk haftasına kadar. Yeniay bunları yansıtacak; dediğim gibi detaylar Yeniay yazımda, link aşağıda :)

Burçları bu hafta neler bekliyor? 19-25 Haziran haftası burç yorumları

Haftanın ilk anına baktığımda Ay Yengeç burcuna geçmiş vaizyette. Şevkat, ilgi, merhamet arıyoruz; ailemiz, evimiz, vatanımız gibi kavramlar önceliğimiz. Ay olumlu açılar alırken bu ilk anın enerjisi tüm haftaya yayılacak. Duygusal anlamda beslendiğimiz, sağlıklı irade geliştirebildiğimiz dengeli bir yapıyla başlıyoruz haftaya. Güneş yani yaşam enerjimiz biraz sert etkiler altında ki yeniayda da var olan etkiler bunlar. Biraz enerjimiz düşük ve yönsüz bir yapıda olabileceğiz. Baskıcı ve manipülatif bir enerji hakim. Keza ikili ilişkiler ve finansal konular adına da haftanın ilk yarısı çok olumlu değil. Değersizlik duygusu, ilişkilerdeki belirsizlikler, kandırılmalar, aşırı dürtüsel çalışabilecek bir enerji hakim. Hafta ortası bu alanda rahatlayacağız ama haftasonu da Uranüs kıskacıyla ilişkiler ve finansal konularda ani ve değişken gündemler, güvensiz ve kararsız bir yapı gelecek. Mars Lilith kavuşumu artı Venüs'ün bu kavuşuma ilerlemesi bu hafta Ay'dan da tetik alacak olmaları da bir diğer önemli görünüm. İlişkilerde kibir, ego, benmerkezci tavırlara çok açık olan bu enerjiyi iyi kontrol etmemiz gerekiyor. Hafta geneline yansıyacak dediğimiz sevgi ve sevkat enerjisinin bu tarz olumsuz dürtülerin önüne geçmesini, irade geliştirebiliyor olmanızı diliyorum. Bunlarla bir kazanım elde edilebilmesi oldukça güç, tam tersi yıkıcı, kaotik enerjiler. Elbette bazılarımızın da bu alanlarda dengeye gelmesi ve sağlıklı bir ego geliştirmesi gerekiyor. Bir kısmımız için de bu alanda çalışabilir. Burada elbette kişinin ne kadar dengede olduğu önem kazanacaktır. Siz zaten aşırı ödün veren, alttan alan, sorun çıkmasın diye susan bir yapıdaysanız özellikle ikili ilişkilerde, sizler için bir hak arayışı dönemi de getirebilir. Uslup yumusaş etkiler alırken çözebilmek mümkün olabilecektir. İlişkilerle ilgili bir uyarı niteliğinde olacak önemli bir diğer konu da etik olmayan ilişkilere çekilme riskinin mevcut olması. Cezbedici koşullar oluşsa da etik alanda kalma iradesi önemli olacak.

Burçları bu hafta neler bekliyor? 19-25 Haziran haftası burç yorumları - Resim : 2

20-21-22 Haziran Betelgeuse kavuşumu

Ve tabi bir önemli kavuşumumuz da Juno ve Güneşin beraberce Betelgeus'a misafir olmaları. Salı ve Çarşamba hatta Perşembe günü de bu etki gökyüzünde yoğun olacak. Yani 20-21-22 Haziran'da Betelgeuse bizimle. Betelgeuse sabit yıldızı Fatimanın eli dediğimiz, kadınlardan gelen, gelecek olan yardımı sembolize eden bir yıldızdır. Hatta tahminen 100 sene içersinde bir süpernova ile ömrünü tamamlaması öngörülüyor. Rivayeten Betelgeuse yok olduğunda artık kadın egemen bir sisteme geçilecek ve varlığı vazifesini tamamlamış olacak deniyor. Önemli ve olumlu etkileri olan bir sabit yıldız. Bereket, şans, mutluluk getirdiğine inanılır. Sistemdeki en iyi etkilerle anılan yıldızlardan biridir velhasıl bu kavuşum da önemli bu anlamda. Juno varlığı anlaşmalar, birliktelikler, evlilik ve çocuk sahibi olma adına da pozitif etkiler verecektir.

Çarşamba günü aynı zamanda Güneş Plüto 150 liliği netleşirken, yangınlara, patlamalara, kazalara karşı da temkinli olmak gerekiyor. Otorite figürlerinden gelecek baskıcı ve manipülatif tavırlara maruziyet de verebilir. Enerjimizi, kişiliğimiiz baskı altında hissetmemize sebep olacak durum ve olaylarla karşılaşabiliriz. Bu gün itibariyle Güneş Satürn trinesi ve Venüs Uranüs karesi de kendisini hissettirmeye başlar. Finansal piyasalarda zemin kayganlaşır, stabilite oynar. Ama bazı adımları atmak, bazı kararları almak adına daha rahat bir enerji oluşmaya başlıyor. Neptün'ün belirsizlik veren etkisi uzaklaşırken, Satürn'ün kararlı ve sağlamlık veren enerjisini almaya başlayacağız. Ötelenmiş kararları değerlendirmek için uygun zamanlar başlıyor diyebiliriz. Jüpiter Satürn sekstili de hakimken bir takım bereketli ve sağlam adımlar için de uygun zamanlar.

Merkür de Mars ve Chiron ile olumlu bir açıda bu da eğitimler, ticari anlaşmalar, evraklarla ilgili sorunları çözmek, gerekli adımları atmak, eksikleri tamamlayıcı başlangıçları yapmak adına uygun bir enerji. İletişimsel sorunlarımızı çözmek için de verimli günler, hafta ortası itibariyle. Chiron açıları yaraları sarar eksikleri tamamlatır. İkizler yeniayı sonrası Merkürle yaptığı açı da bu temalarda eksiklerini tamamla anlamı taşır ve Mars ile de harekete geç der bize :) Venüs de Chiron ile trine açı yaparken ilişkilerdeki yaralarımızı sarma fırsatı sunacak.

Perşembe günü Güneş artık Yengeç burcunda. İkizlerdeki yüzeysel, konuşkan, meraklı, sosyal yapı, yerini daha içe dönük, sıcaklık, şevkat, güven arayan, daha derin, daha duygusal, aile, yuva, vatan, ev gibi kavramları daha ön plana çıkaracak Yengeç enerjisine bırakıyor. Ailemizle daha çok vakit geçirmek, evimizle ilgilenmek isteyeceğiz, sevgi bağlarımızı daha derinden oluşturmak isteyeceğiz. Bol bol geçmiş günleri yad etmemiz de olası :) Bu gün aynı zamanda Ay Venüs, Mars, Lilith kavuşumuna temas edecek, hepsinin de Uranüs ile orblu bir karede olduğunu düşünürsek, ilişkiler adına dikkat edilmesi gereken bir gün. Enerjinin son derece dürtüsel çalışması söz konusu iken dengeleri kurmak zorlaşabilir. Kısa vadeli düzeysiz ilişkiler de getirebilir böyle bir enerji dikkatli olamakta fayda var.

Burçları bu hafta neler bekliyor? 19-25 Haziran haftası burç yorumları - Resim : 3

Gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun...
Sevgilerimle...


Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR : Sevgili Koç Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. Kardeş, komşu, kuzen vb. yakın çevreniz tarafından kandırılmış, hayal kırıklığına uğratılmış, ummadığınız muamelelerle karşılaşmış olabilirsiniz. Seyahatlerinizde işler yolunda gitmiyor olabilir. Ticari hayatınızda, evrak işlerinizde dikkatli olmalısınız. Her duyduğunuza inanmamanız gereken bir hafta. Mental ve fiziksel sağlığınıza da dikkat. Alerileriniz artabilir. Aşk hayatınız bu hafta hareketli geçebilir. Bir yandan yoğun dürtüsel etkiler alırken, bir diğer yandan da şifalandırıcı enerjiler çalışıyor olacak bu alanda. Bir hobiniz, yarım kalmış bir spor aktiviteniz, çocuklarınızla ilgili tamamlamanız gereken işler için uygun bir hafta. Aşırı kibir ve kıskançlık çalıştırmamaya çalışın. Borsa oyunlarında dikkatli olun. Jüpiter Satürn olumlu açısı maddi anlamda atacağınız sağlam adımlarda sizleri destekliyor, bereketinizi arttırıyor olacak.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 4. evinizden alıyor olacaksınız. Aileniz, eviniz, yuvanız daha çok gündeminizde olacak. Aile ilişkileriniz yoğunlaşırken evinizle ilgili dekorasyon, tadilat, taşınma, yeni bir ev alma vb. gündemleriniz olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. Sizler adına finansal hayalkırıklıkları getirebilir. Maddi anlamda dolandırılma, kandırılma gibi konulara karşı dikkatli olun. Yakın arkadaşlarınızla para alışverişine girmeyin; yanılsamalara açıksınız. Ailevi konularda hem dürtüsel etkiler alıyorsunuz, hem de aile içi ilişkilerinizi düzeltici onarıcı bir enerji çalışacak. Evinizle ilgili eksik kalmış işleriniz için de uygun bir hafta. Tamir, tadilat vb. gündemleriniz olabilir. Jüpiter Satürn uyumlu açısı yaşam hedeflerinizle ilgili şans ve fırsatlar getirirken, isteklerinizle ilgili de bereket enerjisi taşıyor olacak. Sağlam hedefler, projeler üretmek için uygun bir zaman dilimi bu alanda.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 3. evinizden alıyor olacaksınız. Yakın mesafe seyahtleri, basın-medya platformlarındaki işleriniz, ticari hayatınız, eğitimleriniz ön planda olacak bu süreç zarfında.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. Yeniay burcunuzda gerçekleşti en yoğun etkiyi alan gruptasınız haliyle. Kariyer alanında dikkatli olmanız gereken bir hafta. Hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, aldanmaya açıksınız. İş ilgili adımlarınızı dikkatli atın. Yine sağlığınız da önem kazanıyor alerjiler, zehirlenmeler tetiklenebilir. Akciğer, eller-kollar, sinir sistemi ile ilgili sorunlar getirebilir. Yakın çevre, kardeş-kuzen-komşu ile ilişkilerde hem dürtüsel etkiler alıyorsunuz hem de şifalandırıcı bir enerji hafta ortası itibariyle etkin olacak. Dedikodu, kıskançlık vb. gündemler olabilese de onarmak mümkün olacak. Jüpiter-Satürn olumlu açısı kariyer alanında bereket, büyüme ve sağlamlık getirirken terfi alabilir, sorumluluklarınızı arttırabilirsiniz.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 2. evinizden alıyor olacaksınız. Maddi kazanımlarınız, üretimleriniz ön plana çıkarken, gelirlerinizi arttırabileceksiniz. Belki de yeni gelir kapıları açılacak önünüze ...

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili Yengeç Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. Kendinizi biraz melankolik, içe dönük, depresif hissedebilirsiniz. Ama bilin ki bu geçici bir etki. Ruh sağlığınızı destekleyici eylemler fayda getirecektir. Zihniniz fazla, aktif rüyalarınız yoğun olabilir. Sizler de zehirlenmelere, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Finansal konularda harektli bir haftadasınız ama temkinli olun; özellikle haftanın ikinci yarısı gelir gider dengenizi toparlamak adına değerlendirilebilir. Belki çalıştığınız yerde maaşlarınıza bir iyileştirme veya ek bir kazanım getirecek koşullar oluşabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde bereket artışı söz konusu olabilir. Sosyal çevreniz bazı adımlarda sizleri destekleyebilir. Akademik kariyer yapmak isteyenler bu dönemde şanlı olabilecektir. Yine yurtdışı bağlantılı eğitim, seyahat, kariyer konularında şans sizden yana.

Güneş Perşembe günü burcunuza geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 1. evinizden alıyor olacaksınız. Dış görünüşünüz, dış dunyaya yansıyan tavrınız, yaşam hedefleriniz ön planda olurken, daha görünür olduğunuz, girdiğiniz ortamlarda daha çok parladığınız bir dönem olacak. Şimdiden tüm Yengeçlerin doğum günleri de kutlu ve mutlu olsun :)

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. Sosyal çevrenizle, yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yanılsamalara, hayal kırıklıklarına açıksınız maalesef. Ummadığınız durumlar gelişebilir. Çok fazla finansal paylaşımlara girmeyin arkadaslarınızla bu hafta. Bazı istek ve arzularınızı da kafanızda fazla idealize edebilirsiniz. Bu da kendi kendinizi yanılttığınız sonuçlar geliştirebilir. Yani ne istediğinizi net belirleyemediğiniz bir süreç. İlişkilerinizde de dikkatli olmalısınız. Aşırı ego, kibir, kıskançlık ve dürtüsel yaklaşımlara, kararsız, değişken tavırlara çok açıksınız. İrade geliştirip dengeli alanda kalmanız güç olabilir; ama yapmanız gereken de bu dengeyi kurabilmek. Kalp tansiyon dolaşım gibi sorunları olanlar dikkatli olmalı. Jüpiter-Satürn olumlu açısı kariyer alanında ve finansal konularda güvenli gelişmeler vaad ediyor sizlere. Paranızı sağlam yatırımlarda değerlendirip arttırabilirsiniz.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 12. evinizden alıyor olacaksınız. Enerjinizin daha içe dönük çalışacağı, kendinizi daha arka plana çekeceğiniz bir dinlenme dönemi gibi düşünebilirsiniz bu ayı.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili Başak Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. İş ve kariyer alanında hayal kırıklıklarına, yanılsamalara açıksınız. Bu nedenlebu alandaki adımlarınız ve kararlarınız biraz ötelenebilir. Baba, patron gibi otorite figürlerinden gelebilir bu etki. Yine ortaklılarda da dikkatli olmanız gereken bir süreç Yeni iş ve ortaklılara başlamak için uygun değil velhasıl. Gizli düşmanlarınızın da aktif olduğu bir dönemdesiniz gardınızı sağlam tutun. Arkanızdan konuşulması için fırsat vermeyin kimseye. Jüpiter - Satürn uyumlu açısı sağlam ve temkinli ilerlediğiniz bazı ortaklı işleri büyütebilmeniz adına sizlere bir takım fırsatlar verebilir. Hatta yurtdışı destekli durumlar da söz konusu olabilir sizler için. Bir kısmınıza ise evlilik gündemi getirebilecektir. Yurtdışı bağlantılı konularda şans ve fırsatların ön plana çıkacağı bir dönem olacağı kesin...

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 11. evinizden alıyor olacaksınız. İstek ve arzularınız için daha fala mesai harcadığınız, belki yeni bir sosyal gruba dahil olduğunuz, yakın arkadaşlarınızla faha fazla görüşüp daha fazla sosyalleştiğiniz bir dönem getirebilecek sizlere.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. Yurt dışı bağlantılı konularda ne istediğinizi net göremeyebilirsiniz. Yanılsamalara, fazla idealize etmeye açıksınız. Uzak akrabalaırnız sizleri hayal kırıklığına uğratabilir. Yine iş ortamında da kandırılma enerjisi aktif bu alanda da atacağınız her adımda temkinli ilerlemelisiniz ki sonradan üzülmeyin. İş arkadaşlarınızı da dahil edebiliriz bu duruma. Fakat işinizle iligili güvenli bir takım projelerin geliştirilmesi, büyütülmesi, bunlar için ek bütçe verilmesi söz konusu olabileceği gibi, tam tersi işden gelen güvenli yatrımlarla gelirleriniz de artıyor olabilecek. Sosyal çevrenizde dedikodu, kıskançlık gibi enerjilere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortası itibariyle yakın arkadaşalarınızla olan ilişkilerinizdeki sorunları düzeltmek adına olumlu bir enerji var. İstek ve arzularınızla ilgili bir takım yarım kalmış süreçleri de tamamlayabilirsiniz.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 10. evinizden alıyor olacaksınız. İşinizle kariyerinizde parladığınız, iş hayatınıza daha fazla vakit ayrıdığınız bir süreç verebilecek. Aynı zamanda sosyal statünüzü ilgilendiren terfi, yeni bir iş, evlilik gibi gündemler de verebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. Krediler, bankacılık, ödemeler, başkasının parası, primler, nafaka, miras vb. finansal konularda temkinli olmanız gereken bir hafta. Aynı zamanda spekülatif para piyasalarında da yanılmaya, kandırılmaya açık etkiler altındasınız, dikkatli olun. Yine bu etki maalesef aşk ilişkilerinde partneriniz tarafından kandırılma ve aldatılma olarak da çalışabilir. Sanatsal çalışmalar yaparak etkiyi biraz hafifletebilirsiniz. Kariyer ortamında arkanızdan konuşanlar, kıskançlık vb. negatif durumlar yaşanabilir. Maaşlarınızda iyileştirme, hak ettiğinizi alma, eksik olanı tamamlama söz konusu olabilecek. Yarım kalan işlerinizi toparlamak adına harekete geçmek için de uygun bir hafta. Jüpiter- Satürn olumlu açısı bir kısımınız için yeni bir partner, evlilik veya çocuk haberi getirebilir. Sağlam ilişkileri besleyici geliştirici bir etki verecek. Aynı zamanda ortaklılarla ilgili fırsatlara da açık olacaksınız.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 9. evinizden alıyor olacaksınız. Bu ay yurtdışı bağlantılı konular, uzak akrabalarınız, akademik gündemler sizler için ön planda olabilecek. Yurt dışı seyhatleri, dış ticaret, eğitim ile ilgili konu ve kavramlar söz konusu olabilecek. Kişisel gelişiminiz ve farkındalığınız adına da ışıltılı bir süreç söz konusu.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili Yay Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. İkili ilişkiler-ortaklıklar-danışmanlıklar konusunda yanılgılara ve kandırılmaya açıksınız. Aile bireylerinizden umduğunuzu bulamadığınız ve hayal kırıklığına uğradığınız bir hafta olabilir. Fazla beklentiye girmemek, olayları, kişileri fazla idealize etmemek faydalı olacaktır. Yine ortaklıklarda da dikkatli olmak, işi sağlama almak, kontrolsüz ilerlememek gereken bir süreç. Yeni başalyacak ortaklıklar veya evlilikler için ise uygun bir hafta değil maalesef. Yurt dışı ile bağlantılı evrak vb. eksik kalmış işleri, hukuki süreçlerle ilgili atılacak adımları tamamlamak için uygun günler. Aileniz ve evinizle ilgili bazı gelişmelere açıksınız. Yeni bir ev almanız var olanı yenileme veya büyütmeniz, hatta ailenizin genişlemesi, büyümesi söz konusu olabilir. İş ile ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 8. evinizden alıyor olacaksınız. Ödemeler, krediler, primler, miras, nafaka vb. finansal konular gündeminizde daha yoğun yer alıyor olacak. Bir miras haberi alabilirsiniz örneğin. Hastane gündemi de verebilir sizlere ama şifalandırıcı etkiler olacaktır.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili Oğlak Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. İş ortamınızda, iş arkadaşlıklarınızda, yakın çevreniz olarak gördüğünüz kişilerle olan ilişkilerinizde hayal kırıklılarına açıksınız. İnsanları fazla idealize ediyor olmanız da buna sebep olabilir. Ama kandırılma, aldatılma enerjisi de çalışıyor olacak. Finansal konularda bir takım iyileştirmeler olabilir bu hafta ortası itibariyle. Ödemleriniz, krediler, miras vb. konularda hafta sonuna doğru ani gündemler söz konusu olabilecek. Bu ani bir sağlık-hastane gündemi olarak da çalışabilir. Süregelen çözümsüz bir sağlık sorununuzu şifalandırıcı bir süreç başlatabilir. Operasyon gündemi de verebilir. Bir hobinizi ticari bir girişime çevirmek istiyorsanız bu hafta bunu geliştirici ve destekleyici etkiler alacaksınız. Yine çocuğunuzun eğitimi ile ilgili bir fırsat da verebilir bu görünüm. Yeni bir araba alabilirsiniz. Spekülatif para piyasaları adına da sağlam yatırımlarınızın değerleneceğini öngörebiliriz.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 7. evinizden alıyor olacaksınız. Bu süreçte ikili ilişkileriniz, ortaklılarınız, açık rekabet halinde olduğunuz kişiler, hukuki konular ve varsa danısmanlıklarınız daha ön planda olabilecek.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili Kova Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. Finansal her konuda dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız. Spekülatif para piyasaları da dahil olmak üzere dolandırılmaya, kandırılmaya, yanlış kararlar almaya açıksınız. Finansal riskler almayın.Yine aşk hayatında da bu hafta karşılaşacağınız partnerleri fazla idealize edebilir, gözünüzde büyütebilir, gereksiz bir iyimserlik içinde olabilirsiniz. Bu alanlarda dikkatli olmanızda fayda var aksi halde hayal kırılığına uğrayabilir, özdeğerinizi kaybetmiş hissedebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı itibariyle evlilik, ortaklık ve ikili ilişkilerinizde yaralarınızı sarıcı bir enerji hakim. Bu konularda eksik kalmış hamleleriniz varsa tamamlayabilirsiniz. Bu bazı kovalara evlilik teklifi de getirmez diyemicem ama gökyüzü karışık temkinli olmakta fayda var. Bir kısmınız için bu alan gayet kaotık de çalışabilecek; demek istemiyorum ama demeliyim :) Yeni bir maddi kaynak yaratmak, gayrimenkul ile ilgili yatırımlar yapmak için gökyüzü sizleri destekliyor ama güvenilir ve sağlam adımlar attığınıza emin olmalısınız.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 6. evinizden alıyor olacaksınız. Günlük rutinleriniz, sağlığınız, işiniz, iş ortamınız varsa evcil hayvanlarınız bu süreçte hayatlarınızda daha fazla yer alabilecek. Gerekli sağlık kontrollerinizi yaptırmak, yürüyüş, diyet gibi rutinler oluşturmak için uygun zamanlar. İş yerinizde parladığınız bir süreç de getirebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili Balık Burçları; henüz gerçekleşmiş yeniayın etkisiyle başlayan bu haftada Güneş Neptün karesi hala aktif olacak. Ailevi konularda, belki de işinizle ilgili konularda hayal kırıklıkları yaşayabilir, umduklarınızı bulamayabilirsiniz. Fazla idealize etme enerjisindesiniz. Satürn de burcunuzda durağan ve ardından retro harekete geçerken zaten sizleri neleri idealize ettiğiniz, nelere fazla ödün verdiğiniz, nerlere kendinizi kurban edip dengeleri şarşırdığınız vb. konularda ciddi sorgulamalara itecek. Gerçekleri gör ve sorumluluk al diyecek bir nevi. Yaşam hedefleriniz bu doğrultuda yeniden şekillenirken atacağınız sağlam, güvenli adımlar Jüpiterin desteği altında ilerliyor olacak. Üzülmeyin her şey sizler için nihayetinde iyileştirici olacak. Günlük düzenleyici etkiler alacaksınız hafta ortası itibariyle. İş ilişkilerinde yaralarınızı sarıcı adımlar atmanız, işinizle iligili eksiklerinizi tamamlamanız, sağlık sorunlarınızla ilgili tedavilerinizi tamamlamanız için şifalandırıcı etkiler aldığınız bir hafta.

Güneş Perşembe günü yengeç burcuna geçecek ve 23 Temmuz'a kadar burada kalıyor olacak. Sizler bu transiti 5. evinizden alıyor olacaksınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, sportif faaliyetleriniz varsa spekülatif para piyasalarındaki yatırımlarınız bu süreçte daha çok gündeminizde olabilir. Keyif ve eğlence sizlerle olurken yeni bir ilişki ya da çocuk haberi de getirebilir bazı yükselen Balıklara :)


Hande Güç Onur

 

Diğer Yazıları