4 - 10 Aralık haftası burç yorumları...

Merhaba sevgili okurlar, sağlıklı, mutlu, keyifli bir hafta olması dileğiyle; 

Haftanın ilk anında Ay Başak burcunda olacak. Bir tık huzursuz, eleştirel, mükemmelliyetçi, herşeyde düzen arayan ve bunun için çaba sarfeden biraz yorucu bir enerji hakim olurken; bir de Satürn karşıtı ile başlamış oluyoruz. Mars da hali hazırda uzak orb da olsa kare atarken gökyüzünde haftanın bu ilk anında Mars 'ın apexinde olduğu Satürn  - Ay karşıtlı bir T kare var. Bu ne anlama gelir dersek aslında temelde tüm haftaya yayılan bir dürtüsel enerji hala mevcut ve duygusal anlamda doyumu tam da yakalayamadığımız, hatta belki zaman zaman kısıt ve engeller hissedebileceğimiz huzursuz bir enerji hakim. Ani parlamalara, tepkisel tavırlara açığız.  Özellikle de değişken olarak nitelendirdiğimiz Yay, Başak, Balık ve İkizler burçları. Mars Antares sabitine ilerlerken ki haftanın ikinci yarısında kavuşuyor olacak öfke enerjisi yanı sıra savaş ve mücadele enerjisi de artabilir. Ateşkes de yavaş yavaş bozulmaya başlar hatta Ukrayna cephesi de hareketlenebilecektir.

Jüpiter ile trine yapmaya doğru ilerleyen Merkür Pazartesi öğle saatleri sonrasında Aydan güzel bir tetik alıyor. Hatta Pazartesi ve Perşembe günleri Ayın da vereceği bu tetiklerle sırasıyla üçgen ve sextil açı yaparak iletişim alanına çok olumlu etki yansıtıyor olacak ve Merkür'ün Oğlak burcundaki retro hareketi öncesinde, bence iletişim sorunlarınızı çözmek için önemli son fırsatlar bunlar. Sağlam, uzun vadeli olacak fikir ve projler geliştirmek, lanse etmek adına önemli günler. İnşaat sektörüyle ilgili iyileştirici projeler de duyabiliriz. Mühendislik alanında önemli gelişmeler yaşanabilir. Özellike Oğlak, Başak ve Boğa burçları ile, Akrepler ve bazı Balıklar da olumlu etkiler alacaklar bu alanda. Var  olan sorunlarınızı çözmek, kendinizi doğru, net şekilde ifade etmek adına Neptün'ün de etkisinden çıkılmışken önemli aralıklar bunlar. Değerlendirin derim :)

Pazartesi Mars Jüpiter 150 liliği de aktif maalesef. Abartılı tavır ve davranışlardan kaçınmak, fikir ve görüşlerde diretmemek, fanatikleşmemek, öfke, kavga gibi dürtüsel tepkilerden uzak durmak gerekecek. Seyahatlerde de dikkatli olmakta fayda var.

4 - 10 Aralık haftası burç yorumları...

İkili ilişkiler ve finans  adına hafta biraz manipülatif etkilerle başladı. Çarşamba günü itibariyle netleşen Satürn trinesi belki bir tık sabitleyebilecek o alanı ve uzun vadeli plan ve başlangıçları destekliyecek. Özellikle 2-3 gün çarşamba itibariyle değerlendirilebilir. ZAten Güney Ay Düğümü ile gündeme getirdiği geçmiş komuları, Plüton teması ile en toksik yönleriyle ortaya dökmüş olmalı ki dönüştirebilsin. Venüs ardından Jüpiter etkisine girecek; sert ve karşıt bir açıyla. Bu bize gereksiz masraflar, yatırımlara, ilişkilere fazla iyimser bakma ve dolayısıyla abartma-yanılma gibi etkiler veriyor olacak. Net görünüm 11 Aralık ayrıca iştahımızı, tatlı yeme isteğimizi de coşturabilecek.

Pazartesi akşam saatleri duygular ve mantık arasında denge kurmamız güçleşebilir, iç çatışmalara daha açık olabiliriz. Ve Venüs de artık Akrep burcunda. Tutkunun burcu Akrep enerjisi daha sabit bir yapıyla,  Satürn den aldığı trine ile de daha sağlam bağlarla ilişkileri yürütme fırsatı verebilecek. Tabi Terazideki o ahenk ve uyum seven yapı yerine daha kuşkucu, daha derin, biraz daha manipülatif olabilen, takıntılı ve karamsar da çalışabilen bir enerji gelmiş de oluyor bir yandan genel Akrep temasına istinaden... 

Salı günü yavaş yavaş Merkür Venüs sextil etkisine girmeye başlıyoruz. İlişkilerde gerginlikler verebilecek bir gün. İletişimde ani krizler tetik alabilir. Trafikte dalgınlık ve kazalara dikkat gerekir. Özellikle günün ikinci yarısı için bu bahsettiğim etkiler. Güneş Plüton da yarım karede gün boyu Mars da hala kavuşum iken yangın, patlama, yanık vs. risklerden söz edilebilir. Temkinli olunmalı. Akşam saatlerinde Ay da Plüton karşıtına ilerlerken duygusal anlamda baskı altında hissedeceğimiz durumlar getirebilir. Manipülasyon, despot tavırlar, baskıya maruziyet oluşabilir.

4 - 10 Aralık haftası burç yorumları... - Resim : 2

Çarşamba günü ilk saatler itibariyle başta da bahsettiğim Venüs Satürn trinesi netleşiyor. Bazı Balık, Yengeç ve Akrepler için bu ilişkiler adına, finansal adımlar adına olumlu çalışacaktır. Sabah saatlerinde Ay tüm jenerasyonlarla temas halinde. Neptün ile kaşıt, Uranüs ve Plüton ile trine görünümde. Gökyüzünde önemli değişim ve dönüşümleri destekleyecek bir görünüm olduğunu söylemeliyiz. Köklenmek, bir takım sağlam anlaşmalar yapmak, önemli kararlar almak için güçlü hissetmek gibi etkiler, dürtüler verebilir. Ama Merkür de gölge günlerinde yine de keskin kararlar almanın çok da yeri ve zamanı değil. Özellikle toprak gruplarını bu anlamda bir yoklayacaktır bu açı. Neptün karşıtı da dalgınlık, sakarlık, kanma, kandırılma, depresif hal gibi etkiler verebilir gün genelinde. O dağılmış hale Plüto trine ile destek veriyor allahtan, irade gücümüzü toparlıyor. Akşam saatleri duygularımızı ifade etmede biraz zorlanabileceğimizi gösteriyor. Aslında iletişime açık bir yapıda olsak da dediğim gibi içten geçenlerin dile dökülmesi biraz güçleşiyor. Ve Ay da artık Terazi burcunda, uyum arayışı ve daha sanatsal bir enerjide. İlişkiler, ortaklıklarda adalet ve denge arayışını ön plana çıkaran da bir yansıma verecek.

Perşembe gece ilk saatler iletişim krizlerine oldukça açık allahtan uykudayız o saatlerde. Yine Çarşamba gecesi ilerleyen saatlere dikkat etmeli. Bu hem ilişkilerde ani kriz, hem de tuhaf haberler duymamız şeklinde de çalışabilir. Uçuşlarla, elektronik aletlerle ilgili sorunlar oluşabilir.Gün kendi içinde bir takım şifalandırıcı süreçler barındırıyor özellikle gad sürecinden çıkan ilişkilerde iletişim sorunları adına iyi gelecek günler. Keza bir takım sağlık sorunları adına da şifalandırıcı çalışabilecek. Ama burada bir beklentisi var o da ego ve kibir kontrolü bir nevi dürtü kontrolünü doğru çalıştırmanızı istiyor burada enerji. Özellikle sabah saatlerinde enerjiyi belki spor yaparak sağaltmak ve ani tepkileri kontrol etmek anlamlı. AKşam saatlerinde iç dengelerimiz, eyleme geçme kapasitemiz rahatlıyor. Enerji daha rahat akıyor. İlişkileri onarmak için fırsat zamanlar dediğim gibi. Cuma sabahı da benzer enerjide hatta Merkür Jüpiter üçgeni de netleşiyor sabah saatlerinde. Kendimizi analitik ve somut bir şekilde ifade edebileceğimiz, fikirlerimizi geliştirebileceğimiz, projelerimizi büyütebileceğimiz güzel etkiler hakim. Bu  iki gün bu anlamda güzel çalışacak.  Güneş de Chiron ile trine yaparken hayatlarımızda otorite olarak gördüğümüz kişilerle, patron olabilir, eş olabilir, bir aile büyüğü olabilir, aramızdaki problemleri çözmemize, yaralarımızı sarmamıza destek olacaktır.

Cuma sabahı trafikte dikkatli olmak iyi olacaktır. Sonrasında etki rahatlıyor. Akşam saatleri itibariyle Venüs Ay'dan tetik almaya başaltacak artık Venüs Jüpiter karşıtı baya hissedilir halde olacak haftasonu. Abartılı harcamalar, abartılı yemek yemek gibi konularda irade geliştirmek gerekli. Şeker hastaları da dikkat etmeli haftasonu tetikleyebilir bu görünüm. Tatlı yeme ihtiyacı da artacaktır. Maddi konularda, ikili ilişkilerde aşırı iyimser bir hal verebilir kişiye ki bu da bir yanılgı sebebi olabilecektir.  Satürn ile uzaklaşan açıda bir trine de var allahtan yine de denge getirmek adına çalışabilecek burada bir tık frenleyebilecek bizleri. Haftasonu iletişim adına, ilişkiler adına yine de keyifli. Aslında Merkür deklinasyon dışı ve kontrolsüz bir enerji barındırıyor ki bu da iletişim adına risklil bir görünüm ama allahtan gerçekten güzel açılar yapıyor. Pazar günü otorite figürleri ile ilgili ani krizleri yönetmek gerekebilir. Keskin kararlar, abartılı tepkilerden kaçınmalısınız yine sonradan farklı düşünebilirsiniz bu dönem alacağınız kararlarla ilgili.  Akşam saatleri sanatsal aktiviteler için keyifli olabilir. :) Genele baktığımızda güzel enerjiler barındıran bir hafta, keyifle geçsin :))

Ve unutmayın ki zaman, her zaman neye ihtiyacınız varsa onu getirecek ...

Gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun ...

Sevgilerimle ...

4 - 10 Aralık haftası burç yorumları... - Resim : 3

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç burçları; bu haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  8. evinizden alıyor olacaksınız. Finansal konular, ödemeler, krediler, nafaka, burs, eşinizin parası, ortaklı paralar gibi gündemleriniz hareket kazanacaktır bu süreç boyunca. Ayrıca tutku ve şehveti de pekiştirebilir. Sağlık harcamalarını öne çıkarabilir. Bu hafta finans konusunda sağlam adımlar atmanıza vesile olabilir bu enerji. Ama hafta sonu itibariyle ilgili alanlarda abartılı masraflardan kaçınmalısınız.

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Kariyer alanınızda fikirlerinizle öne çıktığınız, verimli projeler geliştirdiğiniz, yayıp büyüttüğünüz son derece keyifli etkiler altında olacaksınız. Finansal konularda daha sistematik, akılcı ve mantıklı kararlar almanıza vesile olabilecek bu görünüm. Değerlendirin :) Çünkü Merkür ayın 12 si itibariyle durağan. Bu tarihe kadar iş yerinizdeki elektronik aletleri yedekleyin, gerekli bakımlarınız yaptırın, temkinli olun :)

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa burçları; bu haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  7. evinizden alıyor olacaksınız. Bu süreç boyunca ikili ilişkiler, ortaklıklar, danısmanlıklar gibi gündemleriniz hayatlarınızda yoğunlaşacaktık. İlişkinizde tutku ve derinlik ve hatta bunları arayışınız artacaktır. Bekarlara yeni ilişkilerin yolları açılabilir hatta bu hafta başı itibariyle başlayanlar uzun soluklu da olabilir keza ortaklıklar da bu şekilde ilerleyecektir. Var olan ilişkinizle ilgili ciddi kararlar alabileceksiniz. Haftasonu ise ilişkilerde beklentiler abartılabilir, enerji bir tık dengesiz çalışabilir dikkatli olun ...

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Yabancılar ve yurtdışı başlantılı iletişimleriniz yoğunlaşacaktır. Yine akademik kariyer, yurtdışında eğitim, medya- reklamcılık- dış ticaret gibi konularda şanslı olacaksınız. Yurt dışı seyahatleriniz sıklaşabilecek. Farkındalığınızın arttığı, beslendiği, kişisel gelişim alanında yol alabildiğiniz bir enerji ile sizleri destekleyecek. Hukuki süreçler ve kararlarla ilgili olumlu etkileşimler almanıza vesile olabilecek. Yurtdışı vize, pasaport vb. başvurularınızda süreci rahatlatacak. Merkür 12 si itibariyle retro hareketine başlıyor olacak bu tarih öncesinde eğitim, yurtdışı, hukuki, akademik vb. alanlardaki işlerinizi yoluna sokmaya çalışın :)

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler burçları; bu haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  6. evinizden alıyor olacaksınız. İş ortamınız, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz, günlük rutinleriniz, evcil hayvanlarınız ile ilgili gündemleriniz yoğunluk kazanabilecek bu süreç boyunca. İş yerinizde daha keyifli ilişkiler kurabildiğiniz bir süreç verebilecek. Hafta başında manipülasyonları ekarte edebilirseniz iş alanında sağlam, uzun ömürlü bir takım finansal gelişmeler olası gözüküyor. Haftanın sonuna doğru ise rutinlere özellikle beslenmeye dikkat. Tatlı yeme isteği artabilir. Sağlık harcamalarınız artabilir. Sağlıkla ilgili jenital ve üreme organları öne çıkabilir.

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Bu etki sizleri derinleştirici izler getirecek. Okült alana ilginiz artabilir. Bilinçaltınız daha aktif, derinlerinizdekiler ise daha çok kurcalanıyor olabilecek. Meditasyon, bilinçaltı çalışmaları, terapilerden bu dönemde daha fazla fayda alabilirsiniz. O nedenle tavsiye ederim açıkcası. Ortaklı paralarınızla ilgili, krediler, borçlar, miras vb. finansal konularla ilgili akılcı fikirler oluşturmak için önemli günler. 12 Aralık'ta başlayacak Merkür retrosu önecesi bu dönemi değerlendirin :)

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili Yengeç burçları; bu  haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  5. evinizden alıyor olacaksınız. Aşk ilişkiniz, çocuklarınızla olan ilişkileriniz, spekülatif para piyasaları, eğlence alanınız, hobileriniz bolca gündeminizde olacak bu süreç boyunca. Keyifli bir alandan alıyorsunuz etkiyi tabi bu Venüs'ün alacağı transitlere göre değişkenlik gösterebilecek. Genel olarak bu transit bekarlara yeni ve tutkulu bir ilişki, evlilere ilişkide keyifli bir süreç ve bir bebek müjdesi getirebilecek bir etkidir. Yine spekülatif piyasalarda, borsai crypto gibi, kazanç getirecek bir görünümdür. Hafta  bu anlamda manipülasyona kapılmayanlar adına değerlendirilebilir. Yine ilişkiler adına da sağlam, etik ve uzun soluklu süreçler vaad edecektir. Ama haftasonu gereksiz bir iyimserlik alanında kalabiliriz bu da hem ilişkilerimiz alanında hem  de yatırımlarımız adına abartılı ve dengesiz hareketlere ve dolayısıyla olumsuz bir enerjiye dönüşebilir; bu anlamda dikkatli olmakta fayda var.

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. İkili ilişikiler ve ortaklıklar alanından etki alırken önemli kararlar aldırabilir sizlere. Yeni ortaklıklar söz konusu olabileeği gibi ilişkinin geleceği ve gelişimine dair kararlar alabilirsiniz. Her iki alanda da iletişim trafiği artacaktır. Danışmanlıkla alakalı bir iş yapıyorsanız bereketiniz artar. Şayet sorunlarınız varsa ilişkilerinizde bunları çözmek adına haftanın ikinci yarısı keyifli olacaktır ki 12 Aralık Merkür retrosu öncesinde halletmelisiniz bence  :) Sözleşmeleriniz, anlaşmalarınız, evrak işleriniz, elektronik ortam kayıtlarınız yapacağınız her ne varsa halledin sonraya kalmasın :)

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan burçları; bu haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  4. evinizden alıyor olacaksınız. Aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili keyifli etkiler alıyor olacaksınız bu süreç boyunca tabi Venüs'ün alacağı etkilere göre de şekilleniyor olacak süre. Aile içi ilişkilerin yoğunlaştığı, aileye yeni bir bireyin geldiği bir süreç verebilir.  Yeni bir aile kurma aşamasında olabilir bununla ilgili keyifli süreçleri yürütebilirsiniz. Yeni bir ev alma-tutma, taşınma, dekore etme gibi. Keza var olan aileniz ve evinizle ilgili de aynı şekilde çalışacaktır. Hafta genel etkiler itibariyle bu alanda uzun vadeli ve sağlam yapıları desteklerken haftasonu itibariyle enerji abartılara açık olacak. Bu nasıl çalışır dersek ilişkilerde fazla iyimserlik, ev ile ilgili işlemlerde fazla para harcama şeklinde olabilecek.

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Bu görünüm iş ve kariyer alanınızı olumlu etkilerken, yeni projeler geliştirmenizi, var olanları lanse etmenizi, projlerıniz ve fikirlerinizle öne çıkmanızı, iş alanında şans ve bereketinizi arttıracak. Böyle bir görünüm sizlere terfi veya iş değişikli, ama olumlu yönde olacak bir değişmi de getirebilecek. Dahil olduğunuz iş alanı ile ilgili eğitimler verebilir-alabilirsiniz. İş sirkülasyonunuz, iş arkadaşlarınızla iletişiminiz artar. 12 Aralık öncesi iş yerinde ve ikili ilişkilerinizde iletişim sorunlarınızı çözmek adına da fırstlar getirecektir. Elektronik ortam verilerinizi, elektronik aletlerinizi sağlama alın :)

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili Başak burçları; bu  haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  3. evinizden alıyor olacaksınız. Seyahatleriniz, eğitimleriniz, ticari işleriniz, medya-reklamcılık alanındaki faaliyetleriniz yoğunlaşacaktır. Kardes, kuzen, komşu gibi yakın çevrenizde yer alan kişilerle olan ilişkilerinizin sirkülasyonunda artış, derinlik arayışınızda yükselme verebilecektir. Hafta yeni bir eğitime başlamak, bir seyahate çıkmak adına destekliyor sizleri. Haftasonu itbariyle ilişkilerde abartıdan uzak durmaya, gereksiz iyimser yaklaşımlara dikkat etmeniz gerekebilecek. Ama yine de ilişkiler adına da yakın çevrenizle yaralarınızı saracak bir hafta, Merkür retronun hemen öncesinde. 

Merkür  olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Aşk ilişkileriniz, çocuklarınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz bu hafta. Yine Spekülatif piyasalardaki yatırımlarınız ile ilgili fırsatları daha rahat değerlendirebilir, algılayabilir ve dolyısıyla doğru yönlendirmeler yapabilirsiniz. Hobilernizle ilgilenebilir, bir kitap yazmaya başalayabilirsiniz örneğin. Çocuklarınız, onların eğitim hayatları ile ilgili şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Akademik başvuruları, yurtdışında eğitim başvuruları söz konusu olabilir ve şans elde edebilirler.  Yurtdışı bağlantılı her türlü işinizde akış rahat ilerleyecektir. 12 Aralık Merkür Retro süreci önesinde tüm bu alanlardaki işlerinizi toparlamak adına fırsat zamanlar, değerlendirin :) 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi burçları; bu  haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  2. evinizden alıyor olacaksınız. Transiti para evinizden alıyor olacaksınız, dolayısıyla finansal gündemleriniz artacaktır. Yeni gelir kapıları, var olan paranızla ilgili yatırımlar, üretim alanlarınızı değerlendirme gibi gündemleriniz yoğunlaşacak. Öz değerinizi besleyecek olan bu süreçte keyif ve konforunuza odaklanabilirsiniz. Hafta genelinde bu alanda sağlam adımlar atmanız mümkün, hafta sonu lütfen keyfi ve abartılı harcamlara dikkat edin :)

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Ev, evlilik, aile kurma gibi alanlarda kararlar aldırabilecek bir görünüm var sizlere. Bu konularla ilgili beklediğiniz bir kredinin haberi gelebilir, borçlarınız ödenebilir; kısacası bu konularla ilgili finansal gündemler konusunda şans ve fırsatlar gelebilir sizlere.n Yatırımlar, yatırımlarla ilgili araştırmalar için enerjinin akışı çok uygun sizler adına. Yine aile bireyleri ile olan iletişim trafiğiniz artacak, birbirinize git gel trafiğiniz yoğunlaşacaktır. Evinizle ilgili yeni fikir ve projeler geliştirmek adına plan ve kararlar da söz konusu olabilir. 12 Aralık Merkür retro sürec başlamadan önce aile bireylerinizle olan ilişkilerinizi iyileştirmek adına da keyifli ve fırsat bir zaman, değerlendirin :) 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep burçları; bu haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan  burcunuza geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  1. evinizden alıyor olacaksınız. Güzelleşmek, keyif almak, eğlenmek, kendinizi değerli hissetmek isteyeceğiniz, ilişkilerinizde tutku ve derinlik arayacağınız bir süreç olacak sizler için. Venüs iyicil bir gezegendir ve 1. eve transiti önemli olumlu etkileri de beraberinde getirecektir. Hayatınıza aşkı, değer görmeyi, sanatı dahil edecektir. Her ne kadar  pek göz önünde olmak istemeyen kişiler olsanız da, ilişkilerinizle göz önünde olabileceksiniz bu  dönem.  Bedenen de güzelleşmek istediğiniz, güzelleşeceğiniz de bir dönem olacaktır. Bu konularda adımlar attırabilir. Yeni bir aşk ilişkisi, var olanda keyifli ve doyurucu günler sizi bekliyor olabilir. GAD sınavından sıyrılmıs bir Venüs burada deger bulma adına dönüşmüş bir enerjiyle sizlere geçirdiğiniz süreçler sonrasında daha huzurlu bir yapı sergileyecektir. Finansal anlamda da iyileştirici olabilecektir. Haftanın ilk yarısı sağlam, etik ve uzun vadeli ilişiler adına desteklerken, ikinci yarısında aşırı iyimserliğe karşı dikkatli olmalı, kilo alımına, aşırı yeme ve iştah açıklığına dikkat etmelisiniz. İlişkilerinizde abartılı tepkilerden uzak durmalısınız.

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Fikirlerinizi yaymak, projelerinizi geliştirmek, lanse etmek adına önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hatta bu şekide kendinize yeni bir iş alanı yaratabilirsiniz. Fikirlerinizle öne çıkarsınız bu dönem belki de sesinizle :)) Bir kitap yazmaya başlayabilir, bir hobinizi, sanatsal yetinizi işe çevirebilirsiniz. Ortaklarınızla birlikte yürüttüğünüz projeler de dikkat çekecektir. Kardeş, kuzen, komşu gibi yakın çevrenizle ilişkileriniz, iletişiminiz yoğunlaşırken, yeni bir eğitim, seyahat adına da önünüze fırsatlat çıkacaktır. 12 Aralık Merkür retrosu öncesinde gerek ikili ilişkilerinizde, gerekse yakın çevrenizle olan iletişiminizde sorunları gidermek, bağlantıları iyileştirmek adına değerlendirin bu süreci :)

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili Yay  burçları; bu haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  12. evinizden alıyor olacaksınız. İlişkilerinizi daha gözlerden uzak yaşamak istediğiniz bir süreç yaşatabilir sizlere. Gizli ilişkiler de söz konusu olabilir. Daha az sosyalleştiğiniz, içe dönük bir yapı getirebilir. Sağlığınızla ilgili harcamalarınız, hastane gündemleriniz artarken, üreme organları ve jenital bölge öne çıkabilir bu alanda. Mars hala 1. evinizde ve rahat açılarda değil sağlığa, kaza ve yaralanmalara zaten dikkat etmelisiniz. Finansal gündemleri bir süre bekletmek isteyebilirsiniz. Özellikle haftasonuna doğru aşırı harcamalardan kaçının.

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Maddi kaynak ve gelirlerinizi arttıracak, besleyip, bereketlendirecek yatırım - değerlendirme alanında fikir ve projeler geliştirmek adına fırsatlar yakalayabileceksiniz bu etki altındayken. Bu yeni bir iş alanı olabileceği gibi var olanda bir bereket artışı şeklinde de çalışabilecek. İş alanında iletişim trafiğiniz de yoğunlaşacak, sorumluluklarınız artarken zorlanmayacaksınız. Süreç rahat ilerleyecek. Finansal anlaşma ve sözleşmelerinizi, 12 Aralık Merkür retro süreci başlamadan bu güzel enerjiler altında tamamlamaya bakın. Değerlendirin bu fırsat zaman dilimini :)

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili Oğlak burçları; bu haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi 11 . evinizden alıyor olacaksınız. Bu transit sizlerin yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi yoğunlaştıtrırken, dahil olduğunuz grup ve topluluklarda daha keyifli ve sosyal olmanızı sağlayabilecek. Yine kariyer alanında daha finans odaklı olabileceksiniz. Bazı dilek ve arzularınızın gerçekleşmesi adına da olumlu çalışabilecek. Hafta sonu itibariyle ilişkilerinizde abartılı tavır ve isteklerden uzak durmalısınız.

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Fikir ve projelerinle öne çıktığınız, iletişim trafiğinizin arttığı bir enerji hakim. Spekülatif piyasalardaki yatırımlarınız adına fırsatlar verebilir ama abartılı ve aşırı iyimser bir yaklaşım yerine gerçekçi olabilirseniz. Aynı yorum ilişkileriniz adına da geçerli aslında. 12 Aralık Merkür retrosu öncesinde iletişim sorunlarınız çözmek adına fırsatlar tanıyan bir süreç, akılcı ve mantıklı davranarak aşmanız mümkün. Bir diğer yandan bazı Oğlak burçları içe dönebilir ve bilinçaltı daha aktif çalışabilir bu hafta. Terapi almak, meditasyon yapmak, zihni olumlu kodlamak için iyileştirici etkiler yoğun.  Değerlerndirin :)

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova burçları; bu  haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  10 . evinizden alıyor olacaksınız. Kariyer evinizden etki alırken, iş ilişkileriniz, iş alanındaki finansal sirkülasyonunuzda artış getirebilir bu transit sizlere. Toplum önündeki statü ile ilgili bir ev olduğu için terfi, iş değişimi, hatta evlilik olarak da yorumlayabiliriz. İş ortamından doğacak bir ilişki de söz konusu olabilir bazılarınız için :) hatta uzun vadeli ve sağlam bir ilişki olacaktır bu şayet bu hafta başlarsa. Haftasonu itibariyle ilişkiler ve finansal konularda abartılı ve dolayısıyla dengesiz bir enerji hakim olacak. Bu da ilişkilerde doğru değerlendirmeler yapamama, gereksiz ve fazla para harcama gibi etkiler verebilecektir; buna dikkat edelim. Ödemelerle ilgili gecikmeler yaşanabilir.

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Bu bazı kovaların hayallerini gerçekleştirirken, bazılarını ise içe dönük, duygu ve düşüncelerini içlerinde büyütüp besledikleri bir enerjiye sokacak. Tabi bu durumda bilinçaltı çalışmaları şifalandırıcı. Bir terapiye başlayabilir, meditasyon, yoga vb.den faydalanabilirsiniz. Bu süreçte ailenizin desteği de sizlerle olacaktır.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili Balık burçları; bu haftanın ilk günü itibariyle Venüs Yay burcundan Akrep burcuna geçiyor olacak. 29 Aralığa kadar Akrep'te olan seyrine devam edecek. Sizler bu etkiyi  9. evinizden alıyor olacaksınız. Uzak akrabalarınız, yabancılar, yurtdışı bağlantılı eğitim, medya, reklam, ticari ilişkileriniz yoğunlaşacaktır bu dönemde. Akademik alanda ve hukuki süreçlerde iyicil etkiler verebilecektir. Uzakta yaşan biriyle ilişki başlangıcı getirebilir ve bu uzun vadeli bir ilişki olabilir. Hafta sonu itibariyle bu alanlarda fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz.

Yine Merkür de olumlu etkiler altında olacak her ne kadar gölgeli günlerinde ve deklinasyon dışı olsa da Jüpiter ile trine gerçekleştiriyor. Venüs ve Satürn ile de uyumlu. Yaşamdaki dilek ve arzularınızla ilgili planlar yapmak, kararlar almak, fırsatlar yakalamak adına bereketli bir enerjij hakim. Bu bazı şans ve fırsatları önünüze getirebilecek. Yakın arkadaşlarınızla daha fazla diyalog halinde olabilecek, grup ve topluluklarda fikir ve projelerinizle öne çıkabileceksiniz. 12 Aralık önce Merkür retro sürecine girmeden önce arkadaşlarınızla aranızdaki iletişim sorunlarını çözmek için de önemli zamanlar. Değerlendirin :)

Hande Güç Onur

 

Diğer Yazıları