Buket Aydın-Emir Sarıgül aşkı bitti

Kanal D Ana Haber'den ayrılmasıyla çok konuşulan sunucu Buket Aydın, Emir Sarıgül ile 1 yıllık ilişkisini noktaladı. Sarıgül'ün "Çalışma, gel hemen evlenelim" baskılarından rahatsız olduğu öğrenilen Aydın, kariyerinin olumsuz etkilenmemesi için ilişkisini bitirme kararı aldı.

Bir dönem Kanal D Ana Haber sunuculuğu yapan Buket Aydın, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile uzun zamandır aşk yaşayan Aydın'ın özel hayatından kötü haber geldi.

"DÖNÜŞ YOK, KESİN BİTTİ"

Sabah'ta yer alan habere göre, Sarıgül'ün "Çalışma, gel hemen evlenelim" baskılarına dayanamayan Aydın, ilişkiye son noktayı koydu. Aydın'ın yakın çevresine "Kariyerim olumsuz etkileniyor. Bu ilişki beni magazinin içine çekiyor. İşimi bırakmak istemiyorum. Bu sefer dönüş yok, kesin olarak ayrıldık" dediği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Aydın'ın gizli ilişki yaşadığı Sarıgül'le birlikte fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Aydın, "Karantina sebebiyle önceliklerim değişti" diyerek çalıştığı Kanal D ile yollarını ayırdıktan sonra 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan tek celsede boşanmıştı

İlişkisi uğruna Kanal D Spikerliğini bırakan Buket Aydın ile Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı iddia edilmişti.

Buket Aydın-Emir Sarıgül aşkı bitti ile ilgili etiketler Buket Aydın sunucu emir sarıgül kanald haber
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.