Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? 23-29 Ocak haftası burç yorumları

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

Merhaba sevgili okular, yeni haftada yeni umutlar sizlerle olsun.

Haftaya cumartesi akşamı gerçekleşen yeniayın etkisiyle giriş yapıyoruz. Haftanın başlangıç anındaki etkilere baktığımızda; Ay Kova burcunda Satürn ve Venüs ile kavuşumda. Duygusal anlamda kendimizi biraz kısıtlanmış hissettiğimiz, duygulardan ayrıksı kaldığımız, olan bitene daha mantıksal açıdan yaklaşmamızı gerektirecek konu ve koşullarla çevreleneceğimizi öngörebiliriz. Özellikle ikili ilişkilerde, ortaklıklarda resmiyet ve ciddiyet arayışımız artarken, duygusal anlamda da buna hazır bir halde olacağız. Yine iletişimde biraz güçlük veren bir hafta diyebiliriz. Duygusal iniş çıkışlara açık bir hafta. Gerek ikili ilişkilerde, gerek duygusal iletişmimizde kendimizi ifade ederken güçlük çekebiliriz. Eğlence alanında, sevgi paylaşımında, estetik değerlerde, finansal konularda, iki ilişkiler ve ortaklıklarda, bir takım hukuki konularda ertelemeler, engellenmeler, kısıtlanmalar yaşanabilir.

Hafta başlangıcında Satürn'ün yanısıra Ay'ın da Sadalsuud sabit yıldızında olması tabiki çok önemli bir görünüm. Manevi güç kaderin ani değişmesi, tanrısal kadersel destek, meleklerin yardımı denilen bir yıldızdır Sadalsuud. Her ne kadar Satürn kavuşumlu olsa da şans, bereket ve güç getirir. Dilek dilenir bu yıldızla olan kavuşumlarda.

Aldatma, ikilikler de bu haftanın gündeminde yer alabilir ama genel enerjisi ile kabul görmeyecektir. Ciddiyet ve sorumluluk icermeyen durumları eler bu haftanın enerjisi. Göçler, göçmen kuşlarla ilgili gündemler de duyabiliriz.

Algımızı, bakış açımızı değiştirmemizi isteyen bir gökyüzü var. Daha özgürlükçü, yenilikçi bir yapı istiyor bizden. Aksi halde iletişimde zorluklar söz konusu Merkür bolca sert açı alırken, gökyüzü dil yarasına karşı uyarıyor. Uslupta temkin, eyleme geçerken iyice düşünmek gerekiyor bu hafta. İkilemler hala hakim, eylem ve düşünce uyumsuzluğu adına...

Juno Jupiter kavuşumu hala Güneş Plüton kavuşumu ile uyumlu açıda. Doğru kullanabilirsek farkındalığımızın arttığı, sağlam adımlar ve ödüller getirebilecek bir enerji. Tabi Güneş Plüton  üzerimizde baskı hissi de oluşturabilecek haftanın ilk günleri, etki zamanla giderek azalır ama bu sefer de düğümlere kareye ilerliyor olacak.

Geçen hafta da bahsettiğimiz bir takım mafyatik iç hesaplaşmalar, sosyal medya üzerinden ortaya dökülmeye başlayabilir.

Merkür Uranüs olumlu açısı yukarıda da belirttiğim üzere iletişim alanındaki sıkıntıları sağaltıcı bir etki veriyor olacak. Yenilikçi, özgür, farkındalık sahibi bir bakış açısında kal diyor bize. Yeni fikir ve projeler adına destekliyor. Yeri gelmişken Yeniaylar başlangıç enerjisi taşır evet ama harekete geçmek ve bu kafamızdaki başlangıçları oluşturmak için uygun zaman dilimi yeniayın 4-6. günleri arasıdır. Bu önemli bilgi de aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Salı gününün ilk saatlerin de Uranüs de durağan hareketini bitirip ileri hareketine başlıyor olacak.  Haritalarımızda Boğa Burcunun denk geldiği alanlarda ani gelişmelere açık olabiliriz.

Çarşamba günü, Güneş ile Jüpiter uyumlu bir açıya gelecekler. Şans bereket getirici bir etki yaratacak. Yurt dışı vize, pasaport vs. işlemleri, konusunda uzmanlaşmış bilge kişilerin, eğitmenlerin destekleri, felsefi konular, akademik çalışmalarla ilgilenmek; seyahatler ve hukuki konularda olumlu gelişmler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde Uranüs ve Ay sert bir kontağa girecek dikkat etdilmeli. Ardından perşembe gününün ilk saatlerinde Koç burcunda  Jüpiter ile kavuşan Ay gece 04.20 civarında sizleri dileklerinizi yazmaya davet ediyor.

Cuma günü Venüs Kova burcundan yüceldiği Balık burcuna geçerken; Kovadaki soğuk, duygulardan ayrıksı, mesafeli yapı kendini Balık burcunun sevkatli, duygusal, uyumlu, empatili, hoşgörülü, fedakar, vicdanlı yansımasına bırakacak. Venüs Balık sürecinde bunu arayacağız ilişkilerimizde ve göstereceğiz. Gerceği yansıtmayan hayali - abartılı durumlar, ve üstü örtülü, gözden uzak, bazen de gizli  ilişkiler de getirebilir bir diğer açıdan.

Cuma günü, hatta perşembe günü biterken, tüm hafta etkisinde olduğumuz Merkür Chiron karesi  netleşirken, iletişimde yaralanmaya açık olacağız. İrade geliştirmemiz gereken durumlarla karşılaşabiliriz. Tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Yine bu kare Merkür'ün sembolize ettiği eller, kollarla ilgili yaralanmalara açık bir enerji verecektir. Sinir sistemi, akciğerlere de dikkat.

Cumartesi gece yarısı itibariyle de Güneş düğümleri kareliyor olacak. Geçmiş ve geleceğin ortasında atacağımız adımları, alacağımız kararları, kişisel dönüşümümüzü sorgulatacak bizlere hayat yolunda. Özellikle cumartesi akşamı biraz boğucu gelebilir bizlere. Duygularımızın dalgalandığı, git geller yaşadığımız, içsel uyumu yakalayamadığımız bir enerji olacak Güneş Uranüs ile kareye giderken Ay ın da dahil olmasıyla. Haftasonu istahımız da açık olabilir. Değişik tadlar denemek isteyebiliriz.

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; yeniay sosyal çevreniz ve kariyer alanınıda bir takım yenilikler ve değişimler getiriyor olacak. Bu hafta özellikle ilk kyarısı, bu alanda keyif almanız, dugyusal tatmininiz biraz kısıtlayıcı etkiler alıyor olacak. Gündeminizde çokça da yer alıyor olacak topluluklar, gruplarla olan bağlantılarınız. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde dürüstlüğüne, sadakatine güvenmediklerinizi eleyebilirsiniz. Yaşamınızda şanslı bir sürece girdiniz, ego ve kibirden uzak kalarak değerlendirmeniz, etik ve ahlaklı alanda kalmanız önemli. Yeni ilişkiler, anlaşmalar, hedefler olacak önünüzde. Her şans aynı zamanda da sınavdır, hak yemeden ilerleyin. Kilo almaya yatkınsınız. İş arkadşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin bu hafta. Tartışmalardan kaçının. Kariyeriniz veya evliliğinizle ilgili farkındalık geliştirmeniz, bakış açınızı değiştirmeniz, daha yenilikçi ve özgür yaklaşımlar içerisinde olmanız size fayda sağlayacaktır. Çarşamba günü bazı istek ve arzularınızı gerçekleştirmek için uygun bir enerji mevcut kaçırmayın. Cuma günü Venüs 12. evinize geçecek ve 20 Ocağa kadar orada kalacak, ilişkilerinizi daha gözlerden uzak yaşama isteği içersinde olabilirsiniz. Daha içe dönük bir eğlence anlayışı, iç sorgulamalar getirebilir. Daha merhametli, yardımsever, empat bir yapı verebilir. İç dünyanızda şifalanma getirebilecek iyicil bir etkidir.  Hafta sonu maddi konularla ilgili, özdeğerinize yaşamın ve zamanın kattıklarıyla ilgili sorgulamalar yapabilirsiniz ve bu sizi bir takım değişimlere yönlendirebilir özellikle yakın arkadaşlarınızla ilgili konularda.

Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? 23-29 Ocak haftası burç yorumları

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; yeniay kariyer alanınız, hukuki süreçler ve yurt dışı bağlantılı konularda olumlu çalıştı. Haftanın ilk yarısı iş yerinizde huzursuz hissdeceğiniz koşullar oluşabilir. Ödemeler gecikebilir. Gökyüzü hayata bakış açınızı, algılama şeklinizi değiştirmenizi istiyor sizden. İçsel şifaya ulaştırıcı şanslı etkiler altındasınız. Ardınızdan konuşulan bazı şeyleri duyabilirsiniz bu hafta, ya da gizlicce alınmış kararlar önünüze düşebilir. Çarşamba günü kariyerinizle ilgili girişimler için oldukça şanslı olacaksınız. Ummadığınız yerden bir destek gelebilir. Cuma günü Venüs 11. evinize geçerken,sosyla yaşamınızı renklendiriyor olacak 20 Ocak'a  kadar. Arkadaşlarınızla daha sıcak, uyumlu, empatik ilişkiler içinde olacaksınız. Yardım dernekleri, vakıflar vb. gündemleriniz olabilir. Haftasonu ise bazı hukuki süreçlerle ilgili krizler yaşatabilir. Fikirlerinizi, yaşam felsefenizi değiştirmeye yönelik bir takım etkiler  alabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; yeniay sizlerin hem bazı hukuki süreçlerinizi, hem de finansal konularda beklentilerinizi olumlu yönlendirecek olabilir. Sosyal çevreniz ve bağlı olduğunuz bazı toplulukların desteğini görmeniz olası. Örneğin beklediğiniz bilirkişi raporu lehinize gelebilir vb. Sosyal çevrenizden biriyle süpriz bir yakınlaşma söz konusu olabilir yakın dönemde. Düşünme şekliniz, derinlerinize attığınız kayıtlarınız ile ilgili çalışmalar yapmak için uygun bir haftadasınız. Yaratım gücünüzü küçüsemeyin. İmza atmanız gereken evraklar varsa bu hafta dikkatli olun. Ellerinizle ilgili kazalara, yaralanmalara açıksınız. Sinir sisteminiz ve akciğerlerle iligi bir sorun yaşarsanız kontrollerinizi geciktirmeyin. Çarşamba günü vize işlemleri vb. yurt dışına dair konular, bir eğitim başvurusu, beklediğiniz bir hukui süreç sonucu ve ya  seyahat başlatılması için olumlu etkiler altında olacaksınız. Cuma günü Venüs 10. evinize geçerken, iş alanında daha verimli, bereketli, keyifli, eğlenceli bir dönemi gösteriyor 20 Ocak'a kadar. Hafta sonu ise farkındalığınızı derinleştirici ve dönüştürücü sorgulamalar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Tabi sizi buna zorlayıcı koşullar oluşması da olası.

Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? 23-29 Ocak haftası burç yorumları - Resim : 2

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; yeniay hem derin korkularınızı, hem her türlü ilişkinizi etkileyen bir konumdaydı. Her iki alanda da ani gündemler gelebilir önünüze önümüzdeki günlerde. Ama olan her neyse büyük planda hayrınıza olacak ve sağlam olmayan yapılar elenecektir. Yeni başlangıçlar zamanı; hem de uzun soluklusundan :) Bu  hafta size kendinizi biraz depresif hissettirebilir bazı tesirler; dugularınızı ifade etmekte güçlük verebilir, özellikle de ilk yarıda ama bunlar geçici etkiler unutmayın. Sağlığınızı, anne sağlığını lütfen ihmal etmeyin. Eş ve ortaklarınızla olan iletişiminize bu hafta dikkat edin tartışmalardan kaçının. Çarşamba günü, sağlık problemlerinizin ve finansal sorunlarınızın çözümü için şanslı bir gün. Cuma günü itibariyle Venüs 20 Ocak'a kadar 9. evinizde transitte olacak. Yurtdışı gezileri, eğitim başvuruları, ithalat ihracat gibi konularda iyicil etkiler veriyor olacak. Haftasonu ilişkilerimizi sorgularken bulabiliriz kendimizi. Kim bende ne kadar ben kimde ne kadarım... Değişim zamanı..

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; yeniayla birlikte ilişkilerinizde, günlük rutinlerinizde yenilikler yapma kararı almış olabilirsiniz. Bir kısmınız yeni bir iş, bir kısmınız yeni bir eş, ortaklık gündemiyle meşgulsünüz belki de. Uzun ömürlü başlangıçların arifesinde bu hafta biraz kendinizi ksıtlanmış ve sıkkın hissedebilirsiniz. İç dengenizi kurmakta güçlük çekebilirsiniz özellikle haftanın ilk yarısı duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta genelinde iş arkadaşalrınız, hizmet alıp verdikleriniz ve evinizi paylaştığınız kişilerle gerginliklerden kaçının, dengeli iletişimi hedef alın. Elleriniz, kollarınızla ilgili sakarlık ve yaralanmalara sizler de dikkat edin. Akciğerleriniz, sinir sisteminiz hassas olabilir; viral ateşli hastalıklara karşı bağışıklığınızı destekleyiniz. Çarşamba günü  yeni bir işe, diyete, tedaviye başlamak için şanslı bir gün. Bu alanda bakış açınız değişiyor. Cuma günü Venüs 8. evinize geçecek ve 20 Ocak'a kadar burada kalıyor olacak. Ödemeler, krediler, miras, prim, nafaka gibi finansal süreçlerde iyicil etkiler veriyor olacak sizlere. Haftasonu ise yaşantınızı sorgulayacağınız bir ruh halinde olabilirsiniz. Yaptıklarınız, yapacaklarınız, günlük yaşantınızda sizinle yola devam etmesi gerekenler gibi iç muhakemelerde bulunabilirsiniz. Kapınızdaki dönüşümün etkisi şimdiden hissediliyor...

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları;  yeniay  hem günlük yaşantınıza, ama birçoğunuzun da aşk yaşantısına olumlu gelişmeler getiriyor olacak. Var olan ilişkilerde  resmiyet, evlilere çocuk, bekarlara uzun soluklu bir ilişki yaşayabileceği bir partner... Haftanın ilk yarısı biraz rutinlerinizde  ertelemeler ve  gitgelli bir ruh hali hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde ani gündemler de oluşabilir. Ödemeler gecikebilir örneğin. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Kalp, tansiyon vb. ne karşı önlemlerinizi alın. Eğlence anlayışınız, ilişkiye bakış açınızda değişimler yaşadığınız bir süreç. Tüm hafta boyunca partnerinizle, çocuklarınızla olan iletişiminizde gereksiz tartışmalardan kaçının. Çarşamba günü  spekülatif para piyasalarında şanslısınız. Beklediğiniz ödemeler gelebilir, krediniz çıkabilir, miras gündeminiz olabilir. Yine eğlenmek, sosyalleşmek ve aşk ilişkileri adına da şanslı bir gün. Cuma günü  Venüs 7. evinize geçerken sizi ikili ilişkilerde romantik günler bekliyor olacak 20 Ocak'a kadar. Sevgi diliniz daha uyumlu, karşılıklı daha empat bir yapıda olabileceksiniz. Hafta sonu ise geçmişten bugüne yaşantınızda keyif aldığınız noktaları sorgulayacaksınız. Keyif almadıklarınızı dönüştürmek üzere değişime hazırsınız.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; sizler de aşk yaşantınız, sanatsal faaliyetleriniz, hobileriniz ama en çok aile ilişkilerinizden etki aldınız yeniayla birlikte. Ailenizin genişlemesi, yeni bir bebek, yeni bir ev gibi gündemler getirebilecek sizlere. Bu alanlardaki sorunlarda da yeni ve pürüzsüz bir süreç başlayabilir. Hayatınızda ailenize verdiğiniz önem ve anlam değişiyor. Ama bu hafta aile bireyleriyle olan iletişime dikkat; kırıcı olmamaya özen gösterin. Spekülatif para piyasalarında kazanımlarınızı değerlendiriyorsanız bu hafta bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Temkinli ilerleyin. Eş ve ortaklılar alanında şanslı bir dönemdesiniz. Bazı terazilere evlilik görünüyor. Bazılarına ise yeni bir iş, ortaklık yeni bir düzen veya evcil hayvan. Çarşamba günü ev, arsa alım satımı gibi konularda, aileye dair kavramlarda şanslı bir gün. Cuma günü Venüs 6. evinize geçerken 20 Ocak' a kadar günlük yaşantınızı daha keyifli hale getiriyor olacak. Sefkat, sıcaklık, fedakarlık, empati getirecek bu alana. Haftasonu ise ailenizle birlikte geçmişten bu güne geldiğiniz noktayı, köklerinizi sorgulayacaksınız...

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; yeniayda bir kısmınız ailenizle ilgili gündemler yaşadı, çoğunuz ise yeni bir eğitim, seyahat, yeni bir yakın çevre oluşturuyor olacaksınız kendinize. Belki de önemli aydınlanmaların eşiğindesiniz akrepsi algılarınızın da desteğiyle. Bu hafta kardeşleriniz, kuzenlerinizle tartışmalardan kaçının lütfen. İrade çalıştırın. Spekülatif para piyasaları için siz şanslı bir dönemdesiniz. Yine yeni iş atılımlarınız da destekleniyor. Çarşamba günü ailenizle ilgili konular, ev alımı, arsa alımı gibi alanlarda atılacak imzalarda, yeni bir kitap anlaşması için atılacak bir imzada yine örneğin, gökyüzü sizi destekliyor. Cuma günü Venüs 5. evinize geçerken çocuklarınızla geçireceğinizi sıcak ve şevkatli, partnerinizle geçireceğiniz uyumlu ve anlayışlı bir dönemi müjdeliyor 20 Ocak 2023'e kadar :) Haftasonu ise farkındalığınızı geliştirecek derin sorgulamalar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Tabi bunun için uygun koşullar yakın çevre ve kardeşlerden gelecek bir takım sevimsiz olaylarla olabilir. Ama unutmayın deneyime kattığınız duygu ve sonucundaki kazanımdır aslolan. Akrepler buna değer vermeyi bilir ;)

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; yeniay bir çoğnuza yeni maddi gelir kapıları getirebilir. İşe dönüştüreceğiniz bir hobiniz örneğin ki bu alanda şanslı etkiler alıyorsunuz. Yine spekülatif para piyasları da bir kısmınız için olumlu etkilenen bir alan. Aileden gelecek büyük destekler söz konusu yılın ilk yarısı. Sonrasında da parayı para yapma alanında şanslı olacaksınız zaten genel olarak finansal anlamda Satürn Balık geçişiyle de bir kısmınız rahatlıyor olacak. Bu hafta kendinizi ifade ederken güçlük çekebilirsiniz o nedenle tartışmalardan kaçının. Yara almayın, yara da açmayın ilişkilerinizde. Çarşamba günü gelirler eviniz çok olumlu etkiler alıyor, aklınızda yapacağınız bir girişim varsa değerlendirebilirsiniz. Cuma günü Venüs 4. evinize geçerken, ailenizle daha huzurlu, sevkat dolu, sevgi alış verişini daha yoğun hissedebileceğiniz günleri müjdeliyor olacak 20 Ocak' a kadar. Haftasonu ise, özdeğerinizi, onun için  sahip çıktıklarınızı, bırakmanız gerekenleri sorgulayacak bir enerjide olacaksınız.

Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? 23-29 Ocak haftası burç yorumları - Resim : 3

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; yeniay  sizlere de önemli etkilerle geldi. Hayatınıza dair bir çoğunuz önemli yenilikler aşamasındasınız. Hayatınıza bakış açınız değişti. Zaten Plüto geçişinden sonra siz artık eski siz olmayacaksınız. Anka gibi küllerinizden doğuyorsunuz. Sırayı Kovalara bırakıyorsunuz. Maddi gelir kapılarınızda değişimler olabilir önünüzdeki süreçte. Bu hafta arkanızdan yapılan bir takım konuşmaları duyabilirsiniz. Bilinçaltınız biraz huzursuz olabilir. Yakın arkadaşalrınızla tartışmaktan kaçınmanız gereken bir hafta. Finansal konularda, ödemeler vb. ertelemeler, kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu anlamda zorlayıcı olabilir haftanın ilk yarısı özellikle. Çarşamba günü şanslı bir gün sizin için, başlangıçlarınız için değerlendirebilirsiniz. Ailenizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Cuma günü Venüs 3. evinize geçerken yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde daha keyifli, tatminkar, sevgi dolu bir döneme giriyor olacaksınız 20 Ocak'a kadar. Haftasonu ise geçmişten bugüne yaşamınızı sorgulatacak bir enerji hakim. Değişimler kapınızda ...

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; yeniay tepenizde gercekleşirken yaşamlarınızda yeni başlangıçlar da beraberinde geliyor olmalı. Doğru farkındalıkta kalarak, gerekirse bakış açınızı esneterek ilerleyceğiniz bir süreçtesiniz. Aydınlanacağınız bir zamandan geçiyorsunuz. Etkiler bir çoğunuza kontrolsüz bir alandan gelirken, yapmanız gereken akışa güvenmek olacak. Çarşamba günü ve sonrası yeni başlangıçlar için daha uygun olacak. Zihininiz olayları abartıcı bir yaklaşımla çalışabilir bu da sizi yorabilecektir. Söylemek istediklerinizi içinize atabilirsiniz. İletişim güçlüğü yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü bilinçaltınızı şifalandırıcı etkiler alıyor olacaksınız. Terapi, meditasyon, yoga, bilinçaltı çalışmaları için uygun. Cuma günü Venüs 2. evinize geçerken, maddi değerler eviniz 20 Ocak'a kadar iyicil etkiler alıyor olacak. Haftasonu ise içe dönük, zorlayıcı, biraz da depresif bir enerjide olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat.

 BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; yeniayla birlikte hem kendi iç dünyanızda bazı şifalanmalar yaşayacaksınız ama çoğunlupunuzun da sosyal çevresi, yaşama dair iste ve arzuları olumlu etkiler alacak. Yeni bir sosyal çevre edinmeniz, isteklerinize dair olumlu adımlar atmanız, mujdeler almanız olası önümüzdeki süreçte. İş çevrenizle olan iletişiminiz önemli bu hafta ve bazı yakın arkadaşlarınızla olan... Tartışmalardan kaçının. Kariyerinizle ilgili yeni fikirler, değişik bir bakış açısı, yeni projeler geliştirmeniz gerekecek. Çarşamba günü isteklerinize yönelik adımlar atmak için şanslı bir gün. Cuma günü Venüs burcunuza geçerken, 20 Ocak'a kadar keyifli bir sürece giriyorsunuz. Önce bilinçaltı çalışmalarıya şifalanacak, daha sonra bunu dış görünümünüze yansımalarıyla keyif alacaksınız. Estetik değerler, eğlence, finans ve ikili ilişkiler gündeminizde daha yoğun yer kaplıyor olacak. Haftasonu ise, yaşama dair isteklerinizi sorgular bir enerjidesiniz. Bu alanda değişimler ve farkındalıklar kapınızda...

Gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun. Sağlıklı ve mutlu haftalar...

Sevgilerimle...

 

Diğer Yazıları