BTS, yeni şarkısıyla rekor üstüne rekor kırıyor!

Dünyanın en ünlü gruplarından BTS, tamamı İngilizce olan 'Dynamite' şarkısıyla rekor üstüne rekor kırıyor. Söz konusu şarkının klibi ilk 24 saatte 100 milyondan fazla izlendi.

Son çıkardıkları albümle tüm dünyada müzik listelerini alt üst eden ve zirveye oturan Güney Koreli BTS grubu, Dynamite (Dinamit) isimli single'larını duyurarak YouTube'da açılış rekoru kırdı. Ardından hem sanatçıların tanıtımları hem de hayranlar için önemli bir kriter olan 'YouTube'da ilk 24 saat içinde en çok izlenme' unvanını tekrar kazandı.

Popun kralı' Michael Jackson'ın danslarına selam çakılan video, önceki gün YouTube'da yayınlandığı TSİ 07.00'den itibaren ilk 24 saat içinde 101.1 milyon kez izlendi.

Klip aynı zamanda ilk yayınlanırken 3 milyondan fazla kişi tarafından aynı anda izlendiği için YouTube Premiere (ilkgösterim) rekorunu da kırdı.

BTS'in son albümü 'Map of the Soul: 7' 21 Şubat'ta çıktı ama yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle albümün promosyonu yeterince yapılamadı. Grup bu yılki dünya turnesini de yine koronavirüs nedeniyle ertelemek zorunda kaldı.

Karantina döneminde durmadan çalışan ve hayranlarına büyük değer veren grup son şarkılarını hayranlarının moralini düzeltmeyi amaçladıklarını ifade ettiler.

BTS, yeni şarkısıyla rekor üstüne rekor kırıyor!

"KİMSE BÖYLE BİR ŞEY OLACAĞINI TAHMİN EDEMEZDİ"

Nitekim 'Dynamite'in çıkışı sonrası çevrimiçi düzenlenen basın toplantısında konuşan grubun üyeleri, bu şarkının aslında planları dahilinde olmadığını ama pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren hayranlarını (ARMY) heyecanlandırmak için bir an önce yeni bir şarkı çıkarmak istediklerini anlattı.

"Dünya zor zamanlardan geçiyor. Kimse böyle bir şey olacağını tahmin edemezdi" diyen Park Jimin, yeni şarkıları sayesinde 'sahneye çıkamıyor olmanın yarattığı boşluk duygusunu yenmek için' bir fırsat olarak görüyor.

Jin ise kırdıkları rekorlarla ilgili olarak "Bizim için bir onur. Birçok insanın şarkılarımızı dinlediği ve beğendiğini gösteriyor. Bu izlenme rekorlarını gördüğümüzde müteşekkir oluyoruz" ifadelerini kullandı.

 

BTS, yeni şarkısıyla rekor üstüne rekor kırıyor! ile ilgili etiketler K-pop BTS şarkı Dynamite
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.