Böyle kavga görülmedi! Önce göbek attılar ardından tekmelerle yumruklarla birbirlerine saldırdılar..

Kadıköy sahilde geçtiğimiz günlerde görenleri hayrete düşürecek bir olay yaşandı. Bir grup genç önce oyun havası açarak eğlendi, ardından birbirlerine saldırdı. Gençlerin bu ilginç tekmeli yumruklu kavgası bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o anlar...

Geçtiğimiz gece İstanbul Kadıköy sahilinde inanılmaz anlar yaşandı. 

OYUN HAVASI AÇIP BİRLİKTE OYNADILAR

İddiaya göre bir grup genç sahilde oyun havası açıp birlikte oyunlar oynadı. Gençler daha sonrasında ise bilinmeyen bir nedenle birbirlerine saldırdı.

 

SONRA TEKME YUMRUK KAVGA ETTİLER

Dakikalarca doyasıya eğlenen gençlerin daha sonrasında ise tekme ve yumruklarla birbirine saldırdığı o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

 

Böyle kavga görülmedi! Önce göbek attılar ardından tekmelerle yumruklarla birbirlerine saldırdılar.. ile ilgili etiketler Kadıköy Kavga oyun havası sahil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.