Restoranda başlayan kavga cinayetle bitti! O anlar saniye saniye kaydedildi

Kuşadası'nda bir restoranda yemek yiyen grup arasında kavga çıktı. Vatandaşların cep telefonu ile baştan sona kaydettiği kavga sırasında kalbinden bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti. Erkeklerin kavgasını ayırmayı başaramayan kadınlar yerde yatan yakınlarının kalbinden bıçaklanmış ve ağır yaralı olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Olaydan sonra kaçan zanlı, polis ekiplerince İzmir’in Selçuk ilçesinde gözaltına alındı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde birlikte yemek yiyip eğlenmek amacıyla restorana giden bir grup arasında yaşanan kavga cinayetle son buldu.

Acı olay, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Hande Sokak üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Birbirleri ile tanışık oldukları öğrenilen bir grup aileleri ile akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki restorana gelip aynı masada yemek yemeye başladılar. Alkol de alan grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

Restoranda başlayan kavga cinayetle bitti! O anlar saniye saniye kaydedildi

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Restoranda başlayan kavga sokağa taştı. Olayda D.A. isimli şahıs tarafından bıçaklanan Rasim Yıldız ile H.Ç. isimli şahıslar hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan ve kalbinden yaralandığı öğrenilen Rasim Yıldız, Kuşadası Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, H.Ç. isimli diğer yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi.

Restoranda başlayan kavga cinayetle bitti! O anlar saniye saniye kaydedildi - Resim : 2

KADINLAR GERÇEĞİ ANLAYINCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedilen kavgada tarafların ellerinde bıçakla birbirlerine saldırdığı görülürken, kadınlar kavgayı önlemek için büyük çaba sarf etti. İlk önce olayın ciddiyetini anlayamayan kadınlar yerde yatan yakınlarının kalbinden bıçaklanmış ve ağır yaralı olduğunu görünce uzun süre gözyaşı döktüler. Bıçaklı saldırgan otomobile binerek bölgeden uzaklaştı. Olaydan sonra kaçan zanlı, polis ekiplerince İzmir’in Selçuk ilçesinde gözaltına alındı.

Restoranda başlayan kavga cinayetle bitti! O anlar saniye saniye kaydedildi ile ilgili etiketler Kuşadası bıçaklı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.