Boşanmaktan vazgeçen Bensu Soral ile Hakan Baş ayrı geçen günlerin acısını çıkarıyor

2018 yılında Four Seasons Hotel İstanbul'da evlenen ve son dönemde boşanma aşamasına gelen iş insanı Hakan Baş ile güzel oyuncu Bensu Soral evliliklerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldı. İlişkilerine kaldıkları yerden devam kararı alan ikili tatilden tatile koşarak ayrı geçen günlerin acısını çıkarıyor.

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Hakan Baş ile Bensu Soral evliliklerindeki zorlu süreci atlattı. Evliliklerinde ciddi sorun yaşayan ve boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral ile Hakan Baş çifti, barış imzaladı.

Oyuncu Bensu Soral ile iş insanı eşi Hakan Baş şimdilerde ayrı geçen günlerinin intikamını alırcasına tatilden tatile koşuyor. Çiftin son rotası ise Cannes oldu. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Bensu Soral ile Hakan Baş’ın ayrılık sonrası tatil macerasını kaleme aldı.

Boşanmaktan vazgeçen Bensu Soral ile Hakan Baş ayrı geçen günlerin acısını  çıkarıyor


İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...


''2018'de evlenen oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, geçen yıl evliliklerinde ciddi bir kriz yaşamıştı. "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" diyen çift, çok şükür evliliklerini kurtarmayı başarmıştı.

Barış çubuklarını tüttürüp yeni yıla baş başa Paris'te giren aşıklar, küs oldukları dönemde leyleği havada görmüşler anlaşılan; yine tatildeler...

Güzel oyuncu, birkaç gündür eşi Hakan Baş ve ikizi Bedirhan Soral ile Fransız Rivierası'nda tatilde. Cannes'da başlayan tatilleri şimdi Monako'da devam ediyor. Umarım Bensu Soral evliliğinde bir daha sorun yaşamaz.''

 Boşanmaktan vazgeçen Bensu Soral ile Hakan Baş ayrı geçen günlerin acısını

Boşanmaktan vazgeçen Bensu Soral ile Hakan Baş ayrı geçen günlerin acısını

 

Boşanmaktan vazgeçen Bensu Soral ile Hakan Baş ayrı geçen günlerin acısını çıkarıyor ile ilgili etiketler Bensu Soral Hakan Baş tatil boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.