Boksun Yıldızları neden tutmadı? Erken final mi yapacak?

Acun Ilıcalının çok iyi reyting bekliyorum dediği ve Beyaz Show da oldukça övdüğü programı Boksun yıldızları reytinglerde hüsrana uğradı. Diğer yapımlarındaki başarısının üst seviyede olmasına rağmen Boks herkese hitap etmediği için reytingleri oldukça düşük çıkmış görünüyor.

Öncelikle Tv8 Boksun Yıldızları programının izlenme oranlarına reytinglerine bir göz atalım. Boksun Yıldızları'nın günü ilk bölümü ile reytinglerde ancak 26. olabildi. Aldığı 2.23 reyting ile gün sonunda 26. olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.Onu takip eden haftalardada reyting'de beklenen oranlara ulaşamadı.

Boksun Yıldızları Erken Final mi Yapacak? bir çok dizi ile aynı günde ekrana gelmek kolay iş değil. Arka Sokaklar Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Şevkat Yerimdar ve Payitaht Abdülhamit gibi önemli dizilerin olduğu bir günde reyting almak gerçekten zor. Tv8 Boksun Yıldızlarıda bu yüzden izlenmedi ama kısa sürede biter mi erkenden finale gidermi bilmiyoruz Acun Ilıcalının ileriki haftaları görmesi gerekebilir.Tv kulislerinde boksun yıldızlarının 2 hafta içinde final yapacağı gelen bilgiler arasında.

boksboks

Boksun Yıldızları neden tutmadı? Erken final mi yapacak? ile ilgili etiketler TV8 boksunyıldızları acunılıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.