Bizim Hikaye 13. bölüm fragmanı!

Bizim Hikaye yeni fragmanı yayınlanan son bölümün ardından dizinin takipçileri hemen yayınlanır mı sorusunu soruyor. Bizim Hikaye 12. bölümde Filiz ailesini bir arada tutmak için kontrolü yeniden ele almasının ardından 12. bölümde neler olacak merak ediliyor.Shameless uyarlaması yeni dizi Bizim Hikaye son bölümü ile nefes kesti. Son bölüm biter bitmez izleyiciler Bizim Hikaye 13. yeni bölüm fragmanı aramaları yapmaya başladılar. Son bölümde dizi müziklerini yapan Çağatay Akman konuk oyuncu olacak diziyi ziyaret etti. Yayıncı kuruluş tarafından Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Filiz ailesini bir arada tutmak için kontrolü yeniden ele alır. Barış da kendini Filiz'e affettirme çabası içindedir. Ama Filiz onun yeniden hayatına girmesine izin vermez. Peki 12. bölümde neler oldu? 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 13. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Bizim Hikaye Hazal Kaya Fox TV yeni dizi shameless 12 bölüm fragman 12 bölüm tanıtım 2 tanıtım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.