Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Gazze’deki trajediden ders çıkarmazsak, iki devletli çözüme gitmeksek bu son Gazze savaşı olmayacak. Başka savaşlar ve gözyaşları bizi bekliyor olacak" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in, Gazze'deki saldırılarına yönelik açıklama yaptı.

''BU SON SAVAŞ OLMAYACAK''

Bakan Fidan, "(Gazze’de) Bu trajediden ders çıkarmazsak, iki devletli çözüme gitmeksek bu son Gazze savaşı olmayacak. Başka savaşlar ve gözyaşları bizi bekliyor olacak" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!

''BÜTÜN FİLİSTİNLİLER 1967 ESAS ALINARAK KURULACAK FİLİSTİN DEVLETİNE RAZI''

Fidan, "İsrail’i de 1967 sınırlarını kabul etmeye davet etmemiz lazım. Sadece Hamas değil bütün Filistinliler 1967 esas alınarak kurulacak Filistin devletine razı" şeklinde konuştu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak! - Resim : 2

''BU GERGİNLİK DAHA BÜYÜK BİR SAVAŞIN HABERCİSİ OLABİLİR''

Orta Doğu'daki İran-İsrail gerilimine de değinen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bu gerginlik daha büyük bir savaşın habercisi de olabilir. Şu an için durum sakinleşmiş görünse de bu potansiyel her zaman var" ifadelerini kullandı.

 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak! ile ilgili etiketler Hakan Fidan Dışişleri Bakanı Dışişleri Bakanlığı Türkiye İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.