Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (22.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 22.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 22.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

KRİPTO PARA PİYASASINDA SON DURUM

Bitcoin, fiyatının belirli bir aralığa bağlı olduğu ve sınırlı hareket gösterdiği bir dönem yaşıyor. Bu çerçevede yatırımcılar, potansiyel olarak önemli bir fiyat artışına işaret edebilecek ön haberleri ve olası hareketleri inceliyorlar.

ABD Başkanı Biden, daha önce önerilen, harcama kesintileri ve artan gelirin birleşimiyle elde edilen yaklaşık 3 trilyon dolarlık açık indirimlere ek olarak, bir basın toplantısında son bütçe teklifinin harcamaları bir trilyon doların üzerinde daha da azaltacağını duyurdu.

Biden açıklamasında şu sözleri söyledi: "Yaklaşık 1 milyon Amerikalıya gıda yardımı pahasına zengin vergi kaçakçılarını ve kripto para tüccarlarını koruyan bir anlaşmayı kabul etmeyeceğim."

Başkanın 6,9 trilyon dolarlık bütçe teklifi, özellikle dijital varlıklar için düzenlemeleri modernize etmenin önemini vurguluyor.

Ayrıca kripto varlıklarını daha geleneksel yatırımlarla aynı gözetime tabi tutmayı amaçlayarak, dijital varlıklara satış kurallarının uygulanması ve ilgili taraf işlemlerinin düzenlenmesi çağrısında bulundu.

Pazartesi günü Bitcoin fiyatlarının düşmesine Biden'ın yaptığı açıklamalar katkı sağlamış olabilir. Ancak bunlara rağmen, Bitcoin ve altın, dolarda yaşanan kayıplara karşı en iyi yatırım araçları olmaya devam ediyor

Yatırım uzmanları ve iş adamları, potansiyel olarak önemli bir küresel mali felakete yol açabilecek ABD borçları hakkında devam eden tartışmalarla ilgili endişelerini dile getiriyor.

Bu açıklamaların bir tanesi de Robert Kiyosaki'den geldi. İş adamı Kiyosaki, yatırımcılara altın, gümüş ve bitcoin'e yatırım yaparak kendilerini korumalarını tavsiye etti. Ayrıca Kiyosaki, ülke liderlerini mevcut yüksek düzeydeki yolsuzlukla da eleştirdi. Ona göre yatırımcılar, piyasa büyüklüğüne göre en büyük kripto para birimlerinden varlıklar satın alarak kendilerini koruyabilirler.

BİTCOİN SON DURUM 22.05.2023

Bitcoin'in şu anki fiyatı 26.880 dolar ve son 24 saatteki işlem hacmi 11 milyar dolar.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (22.05.2023)

Aynı zaman diliminde Bitcoin %0,71'lik bir düşüş yaşadı. Şu anda 520 milyar dolarlık piyasa değeri ile en üst sıralarda yer alıyor.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (22.05.2023) ile ilgili etiketler BTC Bitcoin Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.