Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (09.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 27.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 09.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin ve kripto para piyasasında düşüş devam ederken, kripto para yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesi ve bir sonraki fiyat seviyesi kafaları karıştırıyor. Peki bu düşüş içinde Bitcoin'in son durumu ne? İşte 09.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin şu anda düşüş baskısı ile karşı karşıya ve 27.500 dolar destek seviyesinin üzerinde kalmak için mücadele ediyor, bu da birçok yatırımcının daha fazla değer kaybı olup olmayacağı konusunda araştırma yapmasına neden oluyor.

Bir araştırma şirketinin son raporuna göre, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, kripto cüzdanları arasında 4 milyar doların üzerinde Bitcoin taşıdı.

Bu yüksek işlem hacmi, blok zincirinde tıkanıklığa neden olarak Binance'in 24 saat içinde iki kez BTC çekme işlemlerini durdurmasına neden oldu.

Yaşanan problemler, aynı zamanda işlem ücretlerinde 2017'den bu yana ilk kez blok ödüllerini aşan bir artışa yol açtı.

Tipik olarak, Bitcoin madencileri yaklaşık 6,25 bitcoin'e eşit bir ödül alırlar, ancak tıkanıklık ücreti 6,7 bitcoin'e yükselterek altı yıl içinde ilk kez blok ödülünün aşmasına neden oldu.

Pazartesi günü, Bitcoin Mempool yaklaşık %98 kapasiteye ulaştı, bu da tıkanıklığa ve daha yüksek işlem ücretlerine yol açtı ve BTC çekme işlemlerini durdurdu.

Bitcoin son durum (09.05.2023)

Bitcoin'in fiyatı üst üste dördüncü gün düşüşe devam ederek 27.500 dolar seviyelerine ulaştı, bu da son 24 saatte yaklaşık %2'lik bir düşüş anlamına geliyor.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (09.05.2023)

Teknik açıdan, Bitcoin yaklaşık 27.750 dolarlık büyük bir engelle karşı karşıya. Eğer bu seviyenin altına düşerse, Bitcoin bir Doji şamdan modeli oluşturabilir, bu da yükseliş eğiliminin zayıfladığını ve özellikle Bitcoin iki saatlik zaman diliminde destek seviyesinin altında kapanırsa yatırımcıların daha çok satışa yönelmesine neden olur.

Bitcoin'in acil destek seviyesi 27.226 dolar civarında gözüküyor. Eğer süre gelen düşüş eğilimi bir süre daha devam ederse, Bitcoin'in fiyatı potansiyel olarak 26.500 dolar ve 26.000 dolara düşebilir.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (09.05.2023) ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.