Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (02.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, dengede durup durmayacağı veya 28.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 02.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin 27.750 dolar seviyesinde destek bularak yatırımcılar arasında geleceği hakkında büyük bir merak uyandırdı. BTC düşüş eğilimi yaşadıktan sonra, birçok kişi son destek seviyesini veya daha fazla düşüş olup olmadığını merak ediyor.

Piyasa dalgalanmaları devam ederken, yatırımcılar, Bitcoin'in bir sonraki hareketini yakından izliyor.

Amerikan tarihindeki en büyük ikinci banka iflası, BTC'nin yeni haftası başında karşılaştığı bir etken oldu. BTC/USDT, yatay geçen bir hafta sonundan sonra düşüşe başladı.

Bitcoin, First Republic Bank'ın kamu iflası ve ardından JPMorgan Chase tarafından satın alınması nedeniyle potansiyel olarak daha büyük bir baskı altında olmasına rağmen dün 29.000 dolar civarında istikrar kazandı.

3 ila 4 büyük banka iflasını içeren son bankacılık krizi, son iki aydır kripto para piyasasını destekler nitelikte oldu.

Bununla birlikte, son 3 gün içinde güç kazanan ABD doları, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimini baskı altına aldı.

Bitcoin yatırımcıları, BTC fiyatının yönü hakkında ipuçları için haftanın olaylarını yakından takip ediyor. Piyasayı yakından takip eden BTC yatırımcıları için önemli olaylar bazıları: ABD Merkez Bankası'nın 3 Mayıs'ta faiz oranı kararı, FOMC toplantısı ve 5 Mayıs'ta Tarım Dışı İstihdam verilerinin yayınlanması.

Fed'in oran artışı tahminleri karşılarsa veya 25 baz puandan daha az gelirse, olumlu tepki verebilir ve Bitcoin'in fiyatını yükseltebilir.

Tarihsel kanıtlara göre, oran artışı 25 baz puandan fazla olursa, Bitcoin fiyatı bu hafta büyük olasılıkla önemli bir düşüş yaşayacaktır.

Bitcoin son durum (02.05.2023)

BTC/USDT bir günde %2.60'lık yükselişle 28.450 dolardan işlem görüyor. Piyasanın 1 Mayıs'ta açılmasının ardından, Amerikan bankacılık sektöründeki yeni endişeler ve yaklaşan Fed faiz oranı kararı ABD dolarına güç kazandırarak BTC fiyatlarının 29.000 dolar destek seviyesinin altına düşmesine neden oldu. Ancak gelen  son olumlu haberlerle birlikte Bitcoin'in kritik desteğini geri kazanmasına yardımcı oldu.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (02.05.2023)

RSI ve MACD göstergeleri, bugün Bitcoin'in fiyatı için olası bir düşüş eğilimine işaret ederken, piyasada baskın bir düşüş havası var.

Alt tarafta Bitcoin, 4 saatlik grafikte gözlemlenebilen 27.600 seviyesine yakın bir destek bulabilir. Eğer düşüş 27.600 seviyesine inerse, BTC'nin bir sonraki destek seviyesi 27.200'e doğru kayabilir.

(Not: Bu haber bir yatırım tavsiyesi taşımaz! Bitcoin'in fiyat tahmini ve kripto para piyasasındaki haberler, bundan sonraki yatırımlarınıza yönelik herhangi bir öneri teşkil etmez. Tüm alacağınız kararlar size aittir.)

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (02.05.2023) ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.