Bir Zamanlar Çukurova #YeniBaşlangıçlar Etiketiyle Yayında! 121. Bölümde Neler Olacak?

Dönem dizileri içerisinde zirveyi kaptırmayan Bir Zamanlar Çukurova 121. bölüm ile bu akşam ekrana geliyor. Saniye ve Gülten'in cenazalerinin kaldırılacağı yeni bölüm gözyaşlarına boğacak. 27 Ocak Perşembe yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova'da bu akşam neler olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 121. bölümüle izleyenleri gözyaşlarına boğmaya hazırlanıyor. Geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybeden Saniye ve Gülten'in cenaze sahneleri Gaffur ve Çetin'in haykırışları şimdiye kadarki tüm bölümleri unutturacağa benziyor.

Sosyal medyada #YeniBaşlangıçlar etiketiyle yayında olacak dizinin bu akşamki bölümünde birçok yenilik yaşanacak. Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrol oynadığı Bir Zamanlar Çukurova'da bu akşam neler olacak?

Bir Zamanlar Çukurova #YeniBaşlangıçlar Etiketiyle Yayında! 121. Bölümde Neler Olacak?

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölümde Neler Olacak?

20 yıllık hapis esaretinden sonra Çukurova'ya dönecek olan Haşmet Çolak'ın Çukurova'ya dönüşü dengeleri değiştiriyor. Hakan, Züleyha ile Fikret'in evliliğinden huzursuz olunca Haşmet Çolak ile işbirliği yapmaya karar veriyor.

Bir Zamanlar Çukurova #YeniBaşlangıçlar Etiketiyle Yayında! 121. Bölümde Neler Olacak? - Resim : 2

Çukurova'da ölüm sessizliği vardır. Bu sessizlik yerini ölüm kasvetine bırakır. Saniye ve Gülten'in geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybetmesi herkesi derinden etkiler.

Eşini ve doğmamış bebeğini kaybeden Çetin'i kimse sakinleştiremez, Gaffur ise kız kardeşi ve eşinin ardından Üzüm'le baş başa kalır. Çukurova'dan çıkan iki cenaze orada yaşayanları gözyaşlarına boğar.

 

Bir Zamanlar Çukurova #YeniBaşlangıçlar Etiketiyle Yayında! 121. Bölümde Neler Olacak? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.