Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm fragmanı izle!

Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. ATV ekranlarında 11 Şubat akşamı son bölümü ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Hilal Altınbilek'in başrol oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yoluna doludizgin devam ediyor. Bu akşam da ATV'de yayınlanan yeni bölüm sonrası dizinin izleyenleri, Bir Zamanlar Çukurova 84. yeni bölüm fragmanını izlemek için araştırmalara başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 84. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Geceyi birlikte geçiren Ümit ve Demir'in adeta karınlarında kelebekler uçmaktadır! Ancak arazide bulunan para ve ofise bırakılan mektup, Züleyha ve Demir'in ortak gündemindedir. Demir, Züleyha'nın soyadlarının itibarını koruma çabasından etkilenir ama aklı da Ümit'tedir.

Henüz kimsenin Gülten ve Çetin'in küçük konaktan taşındığından haberi yoktur. Behice ise gelip yerleşmiştir. Ama elbette, sakin sakin oturmak ona göre değildir! Hırsını çalışanlardan almaya kalktığında ortalık karışır! Üstüne Gaffur'u tehdit ederek işlerini yaptırmaya kalktığında Demir ile Gaffur arasında büyük bir tartışma yaşanacaktır. Demir bir kez daha Gaffur'un üzerini çizecektir!

Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm canlı izle! | Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm canlı izle

Fikret, bir kez daha Fekeli ile yüzleşmek durumunda kalır. Fekeli, onun Yılmaz'ın intikamını almak için Adnan Yaman'ın mezarını kırdığına inanmamıştır. Ancak Fikret yine başka bir şey söylemez. Ümit ile kurdukları oyun ile meşguldür ama aklı da Müjgan'dadır. Birbirlerinden uzak kalmaya çalışsalar da Fekeli de durumu fark edecektir.

.

 

Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova bir zamanlar çukurova 84. bölüm fragmanı bir zamanlar çukurova yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.