Bir Peri Masalı Fuat'ı Kim Oynuyor? Ali Aksöz Kimdir, Kaç yaşında? Ali Aksöz Hangi Dizilerde Oynadı?

Fox tv'nin Bir Peri Masalı dizisinde Fuat karakterini oynayan Ali Aksöz'ün hayatı merak konusu oldu. Alina Boz'un başrolünde olduğu dizide dikkat çeken Fuat'ı canlandıran Ali Aksöz kimdir, kaç yaşında? Ali Aksöz hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bir Peri Masalı dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Bu sezon Fox tv'nin büyük beklentisi olduğu dizi ilerleyen bölümlerde daha heyecanlı sahnelere gebe. Alina Boz'un başrol oynadığı Bir Peri Masalı'nda Fuat'ı kim oynuyor?

Ali Aksöz'ün canlandırdığı Bir Peri Masalı Fuat karakteri izleyenlerin sorgulamalarına neden oldu.

ALİ AKSÖZ KİMDİR?

1978 Bitlis doğumlu olan Ali Aksöz liseyi Kırklareli'nde okudu. Beykent Üniversitesi mezunudur. Levent Kırca Tiyatrosunda uzun yıllar metin ve oyun yazarlığı yapan Ali Aksöz reklam filmlerinde oynadı.

Şimdilerde Bir Peri Masalı dizisinde Fuat karakterini oynuyor.

BİR PERİ MASALI KONUSU NEDİR?

Zengin bir hayat sürme hayali olan Zeynep'in bir çanta dolusu para bulmasıyla değişen hayatı aslında tam bir karmaşaya dönüşür. Onur Köksal ve ailesini cezbetmeye çalışan Zeynep sandığının aksine geçmişinden o kadar kolay kurtulamayacaktır.

Bir Peri Masalı Fuat'ı Kim Oynuyor? Ali Aksöz Kimdir, Kaç yaşında? Ali Aksöz Hangi Dizilerde Oynadı? ile ilgili etiketler Bir Peri Masalı Dizisi Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.