Bir Küçük Gün Işığı 14. bölüm Full izle

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 14. BÖLÜM FULL İZLE ile yayında. Pazartesi akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin son bölümü Youtube platformunda olacak.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 14. BÖLÜM FULL İZLE ile Pazartesi akşamında yayında. Başrollerinde Seray Kaya ile Berk Oktay’ın oynadığı Bir Küçük Gün Işığı son bölümünde; Mahkeme DNA sonucu belli olana kadar Güneş'in sosyal hizmetlerde kalmasına karar verir.

Dila'nın keyfi yerinde, Güneş'i almak için gün sayar. Elif ise sosyal hizmetlerin önünde adeta kamp kurar. Güneş diğer çocukların, kıskanç bakışları ve alaycı tavırları altında ezilir, horlanır.

Bir Küçük Gün Işığı 14. bölüm Full izle

Fırat mahkemeye müdahil olup vesayeti almayı planlar ama Ümran'ın da aynı hamlede bulunmasıyla son umudu paramparça olur. Elif, Güneş'i sonsuza kadar kaybettiğini anlar. Güneş'e bu kadar yakın olup uzak durmak dayanabileceği bir acı değildir. Elif, Güneş'i ve Fırat'ı bırakıp İstanbul'dan gitmeye karar verir.

Bir Küçük Gün Işığı 14. bölüm Full izle ile ilgili etiketler Bir Küçük Gün Işığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.