Bir Başkadır 2. sezon 1. bölüm full izle!

Bir Başkadır 2. sezon 1. bölüm full izle! Netflix platformunun sevilen dizisi Bir Başkadır 2. sezon 1. bölüm izle tek parça linki haberimizde…

Bir Başkadır 2. sezon 1. bölüm izle tek parça linki araştırılmakta. Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit gibi isimlerin yer aldığı Bir Başkadır dizisi 2. sezon 1. bölümü 19 Kasım 2020 Perşembe gününde Netflix platformunda yayınlandı.

Bir Başkadır dizisi; farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul’un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alır. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklardır.

BİR BAŞKADIR 2. SEZON 1. BÖLÜM İZLE LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Öykü Karayel ile Fatih Artman’ın yer aldığı Bir Başkadır dizisi oyuncu kadrosunda;

Funda Eryiğit [Ruhiye]
Defne Kayalar [Peri]
Tülin Özen [Gülbin]
Derya Karadaş [Gülan]
Bige Önal [Hayrunnisa]
Settar Tanrıöğen [Ali Sadi Hoca]
Alican Yücesoy [Sinan]
Nesrin Cavadzade [Melisa]
Öner Erkan [Rezan]
Gökhan Yıkılkan [Hilmi] gibi isimlerde yer alıyor.

Bir Başkadır 2. sezon 1. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Bir Başkadır Bir Başkadır 2. sezon 1. bölüm Bir Başkadır son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.