49. Pantene Altın Kelebek En İyi Kadın Oyuncu Ödülü adayı Sıla Türkoğlu kimdir? Sıla Türkoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi?

Sıla Türkoğlu kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisi performansı ile alkış toplayan Sıla Türkoğlu hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Emanet dizisi performansı çok beğenilen Sıla Türkoğlu özel yaşamı ve kariyerine dair tüm detaylar…

SILA TÜRKOĞLU ÖZEL HAYATI

Sıla Türkoğlu kimdir? Oyunculuk performansı ile dikkat çeken Sıla Türkoğlu özel yaşamı ile merak ediliyor. Başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 tarihinde İzmir'de doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra liseyi Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi'nde okudu. Lise döneminde eş zamanlı olarak oyunculuk eğitimi almaya başladı.

SILA TÜRKOĞLU KARİYERİ

2018 yılında "Ağlama Anne" dizisinde rol alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 2019 yılında "Yemin" dizisinde Suna karakterini canlandırdı. 7 Eylül 2020'de Kanal 7'de yayımlanmaya başlayan "Emanet" dizisinde Seher karakterini canlandırmaktadır.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, 2022 yılında "Kızılcık Şerbeti" adlı dizide rol aldı.

Sıla Türkoğlu, başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ve gelecek vadeden oyunculardan biri olarak gösteriliyor.

 

 

49. Pantene Altın Kelebek En İyi Kadın Oyuncu Ödülü adayı Sıla Türkoğlu kimdir? Sıla Türkoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Sıla Türkoğlu Altın Kelebek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.