Bige Önal kimdir?

Show TV ekranlarında dün akşam yayın hayatına giren Tehlikeli Karım ilk bölümü ile izleyicilerle buluştu.Senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturuyor. İlk bölümü ile ekranlara damgasını vuran dizinin oyuncuları merakla araştırılmaya başlandı. Onlardan biri ise Bige Önal.Sizler için merak edilenleri derledik. Peki Bige Önal kimdir? Tehlikeli Karım'da hangi karakteri canlandırıyor? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Detaylar haberimizde...

Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ ve Bige Önal,Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Tehlikeli Karım dün akşam ilk bölümü yayınlandı. Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi yayınlanmasıyla birlikte herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada da adından söz ettiren dizi hayranlıkla izlendi. Peki Tehlikeli Karım oyuncusu Bige Önal kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Tehlikeli Karım'da hangi karakteri canlandırıyor? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_4

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde (28 yaşında) İstanbul'da dünyaya geldi. Bir dönem Galatasaray'da futbol oynayan Erhan Önal'ın kızı olan Bige Önal, Özel St. Benoit Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini de İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olarak tamamlamıştır.

TRT 1'de bir dönem ekrana gelen Elde Var Hayat dizisinde rol alan Bige Önal, 2014 yılında da Benim Adım Gültepe adlı dizide Nazlı karakterini canlandırmıştır.

Bige Önal, bu akşam Show TV'de ekrana gelecek olan Tehlikeli Karım dizisinde de Seda karakterini canlandıracak.

1.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Tehlikeli Karım’dan bir tanıtım daha geldi. Farklı hikayesiyle dikkat çeken dizinin ekrana gelen yeni tanıtımında Alper (Seçkin Özdemir) gözyaşları içinde düğün görüntülerini izliyor. Karısına bir şey yapmadığını savunan Alper, karısı Derin’den (Gonca Vuslateri) giderek uzaklaşıyor. Sevgilisi Seda’nın (Bige Önal), Alper’e “Ben diyorum ki zehirleyelim!” sözleri dizinin gerilim dolu hikayesinden ipuçları verirken, Polis Fırat’ın (Mustafa Üstündağ) “Fakir oğlan zengin kızla evlenir. Sonra kendine bir sevgili yapar. Ne paradan vazgeçer ne de sevgiliden!” sözleri dikkat çekiyor. Derin ve Alper’in romantik anları heyecanı yükseltirken, karı kocanın birbirine verdiği “Ölüm bizi ayırana dek asla ayrılmayacağız” sözünün nelere sebep olabileceği merakla bekleniyor.
Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin bunların hiçbirini yapmadı!

TEHLİKELİ KARIM OYUNCU MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı. Pervasız Tiyatro'da devam etti. Atv’de yayınlanan Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur’un oğlunu, Zincirbozan filminde ülkücü Talat’ı oynadı. Zeynep’in Sekiz Günü'nde (2007) Ali rolüyle bir üçkâğıtçıyı canlandırdı. Kurtlar Vadisi Pusu adlı tv dizisinde Muro karakterini canlandırdı. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde büyük ilgi gördü.

ROL ALDIĞI OYUNLAR

Islah Evi: Norman Lock - Çamurdan Tiyatro - 2012
Keşanlı Ali Destanı: Haldun Taner - Sadri Alışık Tiyatrosu - 2011
Godoyu İzlerken: Uğur Uludağ - Espti Standartları Enstitüsü Kurumu - 2002
Antigone: Sofokles - MSM Oyuncuları - 2001
Vişne Bahçesi: Anton Çehov - MSM Oyuncuları - 2000
Akad'ın Yayı: Güngör Dilmen
Hakkari'de Bir Mevsim: Ferit Edğü
Duvar
Bunu Yak
Şirinler,
Masal Duvar
İnsanın Evreleri
Üşümek
Akadın Yağı

TELEVİZYON DİZİLERİ

Çukur - Kahraman Koçovalı (2017)
Bana Sevmeyi Anlat - 2016 - (Haşmet Tuğcu)
Muhteşem Yüzyıl Kösem - Kara Davut Paşa (2016)
Aşkın Kanunu - Çetin (2014-2015)
Uğurlanmış Arzular - (2013)
Neyin Eksik
Merhamet - Sermet Karayel (2013-2014)
Karanlıklar Çiçeği - (2012)
İzmir Çetesi - Selami (2011)
Cümbür Cemaat
Kurtlar Vadisi Pusu - Muro (2007-2009)
Keje
Bedel
Yarım Elma (2002-2003)
Yılan Hikayesi
Bizim Aile
Aşka Sürgün
Dikkat Bebek Var
Uy Başuma Gelenler - Cemal
Emret Komutanım - (2005)
Zincir Bozan
Hayalet
Hayat Bilgisi - (2004)
Yedi Numara
Yersiz Yurtsuz
Cennet Mahallesi

SİNEMA

Şeytan Tüyü - 2016
Uzun Hikaye - 2012
Kutsal Damacana 2: İtmen - 2010
Vay Arkadaş - 2010
Abimm - 2009
Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine - 2008
Dilber'in Sekiz Günü
Zeynep’in Sekiz Günü
Zincirbozan - 2007
Metropol Kabusu - 2003
Neredesin Firuze - 2004
Köçek - 2001
Yolculuk - 2005
Gülizar - 2004
Emret Komutanım Şah Mat - 2007
Ali’nin Sekiz Günü - 2008
Vicdan
Deli Dumrul - Kurtlar Kuşlar Aleminde

indir_7

GONCA VUSLATERİ

2 Eylül 1986'da Bursa'da doğdu. Babası astsubay olduğu için görevi nedeniyle ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşadı. Babası 1994'te emekli olunca ailesi ile birlikte Bursa'ya geri dönüp burada yaşamaya devam etti. 1998'da annesi ve babası boşandı. Bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı.

İlkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmiş ve bitirmiştir. "Dot" tiyatrosunda da çalışan Gonca Vuslateri'nin oyunculuğa ilk adım attığı proje Ruhsar dizisi olmuştur.

Bige Önal kimdir? ile ilgili etiketler Bige Önal kimdir kaç yaşında tehlikeli karım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.