Beşiktaş taraftarı şokta! Rachid Ghezzal de mi Al Nassr yolcusu?

Vincent Aboubakar transferi dün gece açıklayan Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübü, şimdi de Rachid Ghezzal'e kancayı taktı... Körfez ekibi, Siyah-Beyazlılar'ın Cezayirli yıldızının tapusunu almak için harekete geçti. Suudi medyasından gelen haberler Beşiktaş taraftarını üzecek cinsten...

Beşiktaş taraftarının takımda kalıp kalmayacağını dört gözle beklediği Rachid Ghezzal'in ismi Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübüyle anılmaya başlandı. Anderson Talisca'yı Çin'den getiren, Vincent Aboubakar'ı da Beşiktaş'tan aldığı paranın 10 katına kadrosuna katan Körfez ekibi, şimdi de gözünü Cezayirli yıldıza dikti...

Suudi basınında çıkan haberlere göre Al Nassr kulübü, Ghezzal'i kadrosuna katmak için yıldız ismin menajeriyle bir araya geldi. Sezon başında Premier League ekiplerinden Leicester City takımından kiralanan 29 yaşındaki sağ açık için servet öneren Al Nassr, sosyal medyada taraftarının da kadroda görmeyi çok istediği Ghezzal'i bitirmeye kararlı.

Siyah-Beyazlı formayla Süper Lig'de 31 maça çıkan ve 8 gol-17 asistlik süper katkısıyla şampiyonluğun en önemli mimarı olan Ghezzal, şampiyonluk golünü Göztepe maçında bizzat kendisi atmıştı. Beşiktaş yönetimi Leicester City kulübüyle bonservis pazarlıkları yaparken araya paralı bir kulübün girmesi şok etkisi yarattı.

Daha önce eski takımı Monaco'nun 16 milyon euro gibi rakamla bonservisini alacağı iddia edilen Ghezzal, kariyerini yeniden ayağa kaldıran Beşiktaş'ta kalıp UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesine çıkmayı istediğini dile getirmişti. Ancak, son yaşanan Aboubakar vakasının ardından Al Nassr kulübü adeta Beşiktaş taraftarının kabusu oldu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, konuyla ilgili son açıklamasında "Bunların kalitesini yukarı çeken Beşiktaş ve Beşiktaş markasıdır. Sizi oynatmayan takımlardan geleceksiniz, size imkan verecekler ve sizler kabiliyetlerinizi sergileyeceksiniz ve gelişeceksiniz. O zaman buranın bir değeri olması lazım. Biz de şimdi o arkadaşlarla bu çerçevede konuşmaya çalışıyoruz. Uçmak, kaçmak yok" demişti.

Beşiktaş taraftarı şokta! Rachid Ghezzal de mi Al Nassr yolcusu? ile ilgili etiketler Beşiktaş rachid ghezzal Al Nassr
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.