Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin Premier Lig hayali sona erdi! Play-off'ları son hafta kaçırdı

İngiltere Championship'in son haftasında Hull City, deplasmanda Plymouth'a 1-0 mağlup oldu. Diğer maçların sonuçları da galip gelse bile Hull City'e play-off için yetmeyecek şekilde tamamlandı. Böylece Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship'te play-off potasının dışında kaldı ve Premier Lig hayallerini bir sonraki sezona erteledi.

Plymouth ile Hull City, İngiltere Championship'in 46. haftasında Home Park'ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 1-0 kaybederken play-off potasının da dışında kaldı.

HULL CITY PLAY-OFF'A GİDEMEDİ

Karşılaşmada Plymouth'a galibiyeti getiren golü 40. dakikada Edwards kaydetti. Kazanması durumunda play-off için West Bromwich'in maçını kaybetmesini bekleyecek olan Hull City, sahadan mağlup ayrılarak West Bromwich karşılaşmasına bakmaksızın play-off dışı kaldı.

PREMIER LİG HAYELLERİ BİR SONRAKİ SEZONA KALDI

Hull City, İngiltere Championship'i 70 puanla 7. sırada tamamladı. Play-off potasına giren Norwich City'nin 3 puan gerisinde 1 basamak altında yer alan Acun Ilıcalı'nın takımı Premier Lig hayallerini bir sonraki sezona erteledi.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin Premier Lig hayali sona erdi! Play-off'ları son hafta kaçırdı ile ilgili etiketler Hull City Premier Lig Championship Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.